Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Girl Gone Wild - vijesti

raljica popa ipak nije promjenila ime svog novog singla zbog prijetnji producenta erotskih filmova Joea Francisa, tvrdi njen menadžer, Guy Oseary. Oseary je dao izjavu za TMZ gdje je izjavio da se nasmijao na izjave Francisa da je dobio bitku nakon poslanog pisma i naređenja da se zabrani pjesma "Girls Gone Wild". Oseary je zapravo potvrdio da nitko iz Madonninog tima nije dobio pismo.

Preuređivali su imena pjesama tjednima, te razlog zašto su slovo "s" izbrisali sa "Girl" je zapravo zbog toga što Madonna pjeva na takav način u pjesmi. Oseary dodaje da postoji preko 50 pjesama sa imenom "Girls Gone Wild", uključujući pjesme od izvođača kao što su Ludacris, Jagged Edge, T Mills, Lee Kernaghan, Lil Rick i Jackie Kashian. Na kraju izjavljuje da Madonna uopće ne zna tko je Joe Francis i da nije upoznata s bilo kakvim tužbama.

GIRL GONE WILD lyric video u gotovo 24 h je uspio prikupiti preko 600,000 pregleda na youtubeu!

Nakon objavljivanja lyric videa GIRL GONE WILD na Vevi, GIRL GONE WILD je poslije nekoliko sati postala top tema na twitteru! S druge strane, fanovi Britney Spears se nadaju da će Madonna poslušati njihov prijedlog! Prenatrpali su twitter sa porukama kako bi voljeli da Madonna snimi duet/remix sa Britney Spears za GIRL GONE WILD! Njihovi zahtjevi su također postali prva top tema na twitteru.

Poslušajte prvi službeni remix Madonninog drugog singla GIRL GONE WILD!

Download: http://www.mediafire.com/?ll9jd6t1sd8k4kb




Post je objavljen 28.02.2012. u 19:13 sati.