Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najbrze-vijesti

Marketing

Lučke ispostave tragaju za ribarom koji je nestao u četvrtak

Za nestalim ribarom 77-godišnjim M. G., koji je prije četiri dana iz Trogira isplovio na petmetarskoj barci, od ponedjeljka u 15 sati u akvatoriju Šolte, Drvenika i Čiova tragaju brodice "Trogir“ i "Marjan“ lučkih ispostava Trogir i Milna.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru vijest o nestaloj osobi primila je u ponedjeljak u 14.20 sati od PU splitsko-dalmatinske. Policiji je prijavu podnio prijatelj nestalog zabrinut što se nestali ribar ne javlja na mobilni telefon.

Prema njegovim riječima, zadnji put je kontaktirao nestalog pred njegov odlazak u četvrtak, 23. veljače, prema otočićima Krknjaši u blizini Drvenika Velog. Nestali ribar isplovio je na crveno-bijelom gliseru s kabinom marke "Elan“, imena "Tijana“.

Zadnja lokacija mobilnog telefona zabilježena je 23. veljače u blizini brodogradilišta Brodotrogir, nakon čega nema više zabilježenih poziva te je mobilni telefon isključen, priopćila je Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstva prometa i infrastrukture.

Prenosi Vecernji list

Post je objavljen 27.02.2012. u 20:34 sati.