Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U EU ĆEMO BITI SLUGE MASONA



U EU ĆEMO BITI SLUGE MASONA

Hrvatska je isporučena ili bolje rečeno - ona je prodana tajnoj družbi, koja ima moć u mističnom centru u Bruxelleu. Upravo u tom pravcu trebamo tražiti korijene moralne krize na našim prostorima. Kao drugo mi smo u stanju kolektivne hipnoze, u koju smo dovedeni kako bi smo podlegli hipnotičkoj sugestiji medija i političkih "gurua" da se krećemo u dobrom smjeru i prema ciljevima za koje se isplati žrtvovati. U stvari mi smo u kovitlacu zamršenih spiralnih ideologija i kaosa.

U EU mi ćemo biti njihove poslušne figure, nećemo imati nikakvog poštovanja koje zaslužujemo. Izgleda da je ova država stvorena za jedno-dnevnu upotrebu, da bi je zatim unutrašnji neprijatelj bolje predstavio kao "poklon zamotanu u celofanu" monstrumima i zmajevima vlasti ovog svijeta. Podvojena država ona je spojena na glavni transformator. Oni jednim prstom na gumb mogu ugasiti svjetlo u "svinjcu", u toru koji je njihov.

U tom svinjcu koji je ograničeni prostor i tako će ostati, uz kratki pogled na pravi život. Lakovjerni ljudi "utovljene i utjelovljene svinje", njima će biti za klanje. Mi kada ukinemo političku kastu, možemo se još uvijek spasiti i postaviti na zdrave noge. Država koja je povezana sa klerom ne može zdravo funkcionirati i biti zdrava kreacija. Pogledajte predsjedničku inauguraciju: "Tako mi Bog pomogao!" To je ćisti dokaz da smo pali u ruke masona. Koji u povezani i sa "crnim đavlom" samo da bi oni ostvarili svoj naum i vlast.

No, taj ulazak u EU već je odavno donijela politička i crkvena "kasta" koja izvršava naredbe "zmajeve glave" - koja gospodari ovim materijalnim i duhovnim svijetom. Dakle, Hrvatska je teškoj smrti, između ostaloga to se vidi iz ovih zadnjih godina propasti. Imamo sve više problema koje su oni izazvali. Društvo smo u teškom raspadu i ništavilu. EU je "Golgota" za sve pravedne i pametne ljude. Ali zapamtite vi podanici koji se klanjate "zmaju", te dobivate žig zvijeri na svoju ruku. Koja izjesti će vašu djecu i potomke. Proroci u njihovi razmetljivci, puki lažljivci,.., svećenici njihovi skvrne Svetište u čistom srcu i krše Zakon... Jao si ga ljudima koji idu za njima.

U Bjelovaru, 27. veljača 2012. godine

Vođa pokreta Štit
BRANKO STOJKOVIĆ
095/14-82-90
http://crostojkovic1958.blog.hr
CROATIA
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 27.02.2012. u 14:04 sati.