Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MOJ KOMENTAR NA INDEX.HR




SDP-ovci su prijetili Virovitici Online: "Ako ne obrišete komentare ispod vijesti, nećemo vas više zvati na press konferencije za novinare". Takovo ponašanje samo priliči SDP-ovicima koji su još u bivšem Jugoslavenskom sistemu terorizirali novinare koji su svijesno radili svoj posao. Danas djeca od bivših komunista se isto ponašaju.

Oni su opet pri vlasti i bave se ucjenama i prijetnjama. Što je drugo bilo i očekivati od takvog ideološkog odgoja. Pogledajte samo virovitičanku Nadu Čavlović - Smiljanec (SDP) koja je to teška muljatorica. Ona je u Poreznoj upravi napravila dirigirane špekulacije.

Osoba koja obnaša državne funkcije i laže nema tu sreće. Zato narod sve njihove gluposti i kriminale trpi. Pa to traje 67 godina komunističkog nasilja. Oni su navikli na medijske blokade zato mi nismo slobodno društvo. U kojem vladaju ljudska prava i građaanske slobode. Sve je to nisko i sramotno ponašanje.

Pitam se: Kad će mo se osloboditi tog retardiranog komunističkog duha? Kako to da u Hrvatskoj mi nemamo neke straanke koje nešto valjaju, odnosno koje imaju čistu prošlost i koje nisu pristrane...

U Bjelovaru, 27. veljača 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovicc1958.blog.hr
095/814-82-90 / CROATIA
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 27.02.2012. u 11:34 sati.