Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jadalica

Marketing

prošlost-prvi dio

Ime mi je xy, imam 27 godina, oženjen sam, imam sina koji ima 3 godine.
Jeben je to život. (e ak vam smeta što psujem nemojte ćitat.) zavšio sam u ovoj jebenoj selendri ni sam neznam kako. Živimo u kući kod punca i punice (ženinih roditelja). Nas troje spavamo i živimo u sobi od 12kvadrata.
A bio sam klinac sa velikim potencionalom. I šta se onda desilo..............

Starci su me izbacili iz kuće.

Poslje završene srednje ekonomske škole (maturirao sam sa vrlodobrom ocijenom, bio sam uzoran mladić ), točnije dva tjedna poslje mature, umjesto doručka dočekao me oglasnik na stolu.

-Znaš sine tata i ja smo malo tako razgovarali i mi ti nećemo moći plačati fakultet pa bi bilo dobro da se ti prvo zaposliš a i mogo bi si naći neki stan usput- kaže meni moja mama jedno jutro, i tako je sve počelo.

Nikad mi nisu rekli -marš van iz kuće- ali vjerujte bilo bi mi puno draže da jesu.

Tako ja spakiram jednu manju torbu i sjednem na vlak. Silazim na glavnom kolodvoru u Osijeku a u džepu mi ostalo još 33kn. Kako mi tu žive baka i djeda uvalio sam se njima na teret. Nisam znao šta drugo, tada sam imao 18 godina i nisam znao baš ništa o životu, al jebo te baš ništa. Bio sam uplašen, izgubljen, neiskvaren, naivan............
Mjesec i nešto dana sam bio kod njih ali znate kako kažu, svakog gosta tri dana dosta. osjetio sam da im smetam, nisu mi to rekli ali svi mi volimo svoj mir u svojoj kući.
Drugi tjedan u gradu a ja sam već radio, zaposlio sam se kao konobar. Nikad u životu nisam nosio tacnu a zaposlio sam se kao konobar. Čim sam dobio prvu plaću našao sam si svoj prvi podstanarski stan. Davao sam trećinu mjesećne plaće za njega a unutra nije bilo grijanja, voda je curila u kupatilu iz zida. Kasnije sam saznao da je taj dvorišni stan prije bio svinjac pa su ga preuredili za podstanare.
Preko zime bi unutra bilo toliko hladno da bi se voda u čaši pokraj kreveta zamrzla do ujutro.

Razočaran u život počeo sam uživati u porocima, pušio sam dvije kutije cigareta dnevno, vikendom bi uzeo bonkas (patry droga) da mi život izgleda ljepši, na poslu bi šmrkao speed da mogu raditi od prijepodne do sutra ujutro. Svi su oko mene to radili. Faks sam totalno zanemario.

I onda............

Onda sam upoznao nju, Anju.

ali o tome drugi put, sad je jako kasno a ujutro idem radit.

pozz

Post je objavljen 27.02.2012. u 00:52 sati.