Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parasomnia

Marketing

Kimi Raikkonen...subota...majčinstvo...Nives je punoljetna!...prva pomoć....smajlići...

Jutros sam se ustala sa takvom panikom!Sanjala sam da sam imala ulaznice za utrku u Monzi i da sam zaspala na trkalište.Raplakala sam se,opako i onda pričala sa nekim tamo kako je Kimi vozio,a ma baš sam i na kraju je bio 2. pa sam se veselila sa suprugom.Wuhuuu!!!

Image and video hosting by TinyPic

Jučer sam imala opet okršaj sa onom ženom što tvrdi da je moja mama,ta jednostavno ne može a da ne vrijeđa sve oko sebe.Zbilja mi je žao što u takvim situacijama uzmem uvrede toliko k srcu.Jbg,boli kad ti ne može lijepo nešto reći nego odmah vrijeđa.Nikad neću biti takva.Već sada se toliko razlikujem od nje,na neki način ne sličim više nikome iz ove obitelji.To je valjda što sam praktički život do neke 15.-16. provela uz pokojnu baku i uz svog djeda.A kasnije sam više-manje sama.Do nedavno,dok nisam upoznala svoju bolju polovicu nisam ni razmišljala o djeci,a sada znam da bi ih htjela jednog dana,a i vjerujem da bi bila dobra mama,za razliku od moje.

Image and video hosting by TinyPic

Također jučer je Nivesich napunila 18.,sad je punoljetno dijete i može si kupit alkohol kada god to hoće,ali vjerujem da joj punoljetnost neće biti isključivo dobra zbog slobodne prodaje alkohola i co..
Drago mi je da si napokon uvidjela-širu sliku svijeta.Želim ti apsolutno sve najbolje jer to i zaslužuješ.

Image and video hosting by TinyPic

Danas iemo vanka kao i svake subote,ogroman plus izlasku je proslava rođendana,a i baš mi se ide.Jučer je bilo fenomenalno izuzevši ispad pijanih idiota koji je uzrokovao trganje Tiborove majce In Flamesa.Tokom dana moram naučit za ispit iz 1.pomoći u ponedeljak.Držite mi fige da to prođem inače sam na*ebala ko žuti!Nadam se da ću biti na razini ekipe iz M.A.S.H.-a i da ću proći.

Image and video hosting by TinyPic

I smajlići su ftw! yes


Post je objavljen 13.05.2011. u 01:06 sati.