Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OPTUŽBE NA RAČUN PREDSJEDNIKA DRŽAVE


U VEĆINI SLUČAJEVA JA SE SLAŽEM SA MATIJOM BABIĆEM KOJI JE BIO 26. VELJAČE 2012., GOST U HRT-ovoj EMISIJI "NEDJELJOM U DVA" KOD ALEKSANDRA STANKOVIĆA

Glavni urednik i vlasnik portala Index.hr javno je izrazio sumnju u predsjednika države Ivu Josipovića, za kojeg kaže: da ima uredne dokumente o korupciji i pranju novca. Da taj kriminalni trokut ili četverokut čine glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, Ninoslav Pavić i Ivica Todorić. Između ostaloga Babić tumači da - glavni akter uvođenja ZAMP-a je bio aktualni predsjednik Josipović, koji je u sprezi sa svim kriminalima. Emisija je bila zanimljivi delictum*, odnosno ustrojeni zločin nad hrvatskim narodom.

Matija Babić u razgovoru sa voditeljom emisije - komentirao je: da nije slučajno zašto je Ivo Josipović toliko nedodirljiv čovjek, jer lažne ankete govore i idu mu u prilog da je najpopularniji čovjek u Hrvatskoj. Osvrnuo se je i na bivšeg premijera Ivu Sanadera, koji je bio glavi "capo" kriminalne hobotnice, da bi ga poslije Pavić i Bajić utamničili. Cijeli govor vlasnika portala Index.hr, sve se je na to - da mi smo jedan "zločinački sistem" koji je utemeljio Franjo Tuđman. Takav sistem je nastavak ratnih profitera Ive Sanadera i Ive Josipovića, za koje on kaže da su u biti isti "ive".

Babić je prozvao i Crkvu za koju kaže - da je na platnom spisku ove bivše komunističke vlasti. Da Josipović i Vlada RH, Zorana Milanovića izdvajaju gomile milijuna, za religiju dok mnogi ljudi gladuju. Za Antu Todorića je rekao da je bio lopov i u bivšem Jugoslavenkom sistemu, da je kao direktor Agro-kombinata ukrao 6 milijuna njemačkih maraka. Babić je optužio Ivicu Todorića za krađu žita iz Đakovštine, međutim, on kaže da u toj krađi Todorića, pomogao je i predsjednik Ivo Josipović.

U Bjelovaru, 26. veljača 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
CROATIA



Post je objavljen 26.02.2012. u 15:07 sati.