Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Aktivnosti DVD-a Kupjak u veljači

Zima je i ove godine hladna i snježna pa su svi koji su se odazivali na akcije loženja peći i čišćenja snjega ispred spremišta imali redovno pune ruke posla. Velike pohvale svima. Nakon što se temperatura malo približila nuli i prestao padati snijeg vatrgasci DVD-a Kupjak okrenuli su se svojim redovnim aktivnostima.
U subotu 18. veljače održan je satanak upravnog odbora društva na kojem je između ostalog odlučeno da će se redovna godišnja skupština društva održati 3. ožujka u 18h. Ovom prilikom pozivaju se svi članovi da se odazovu skupštini.
Dana 21. veljače održana je radna akcija u domu. Na radnu akciju odazvalo se 10 vrijednijih od 20-tak članova koji su pozvani. Pripremili su dom za održavanje skupštine. Složeni su stolovi i stolice, oprani su podovi i kraj svake peći složena su drva.
Redovita godišnja akcija sevisiranja vatrogasnih aparata koji se nalaze u domu i kod članova društva završila je 25. veljače. Svi aparati u vlasništvu društva su nakon servisa u ovlaštenoj firmi ponovno na svojim mjestima.



Post je objavljen 25.02.2012. u 15:36 sati.