Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

MDNA solidan album s par promašaja

Jedan obožavatelj je imao priliku poslušati Madonnin nadolazeći album "MDNA" prije samog izlaska. Napisao je recenziju albuma, te je za njega MDNA jedan solidan album s nekoliko loših pjesama. Piše kako se ne trebamo nadati nekom umjetničkom djelu, nema kvalitete albuma Ray Of Light i Like A Prayer.

Napisao je da je Interscope bijesan na M.I.A. zbog pokazivanja srednjeg prsta na Super Bowlu. Stoga su je izbacili iz pjesme "B-Day Song", teško za povjerovati ali vidjet ćemo...

Girls Gone Wild - Pjesma je fantastična! Podsjeća na "Deeper And Deeper". Možda je ipak preproducirana s raznim zvukovima, ali kako god, radi se o odličnom plesnom hitu.

Falling Free - Predivna balada! Madonnin glas je tako čist u ovoj pjesmi. "Falling Free withouth a hand to hold. Falling Free like a dog without a bone." Falling Free je kao bolja verzija "This Used To Be My Playground".

Masterpiece - Čuli ste već, predivna pjesma.

Turn Up The Radio - Definitivno klupska pjesma! Ovo bi bio odličan izbor za drugi singl kad se tekst ne bi ponavljao onoliko puta.

Gang Bang - Madonna u pjesmi želi ubiti nekoga. Glazba u pjesmi nije zadivljujuća, ali tekst govori priču.

I F*cked Up - Madonna u ovoj pjesmi se ispričava ljudima koje je povrijedila u prošlosti. Ima lagane dijelove, ali refren je brz i jako dobar. Podsjeća na "Unset" od Alanis Morisette.

Pjesme koje su za njega promašaji:

I'm a Sinner - Zvuči kao pjesma od Britney Spears. Nije toliko loša, ali na preslušavanju albuma neki su otišli na pauzu. "I'm a sinner and I don't care. I have given all I dare to bare."

B-Day Song - Bezvezna stvar. Nanananananananananana

Some Girls - Dobar beat, ali jako loš tekst. "Some girls they like candy. Some girls they like fun. Some girls like to f**k."

GMAYL - Ovo nije bio prvi izbor za singl od strane Interscopea, već je Madonna na tome insistirala.



Post je objavljen 25.02.2012. u 12:32 sati.