Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Izložba STRAIGHT TO R'N'R ide na turneju



Nakon zapaženih kritika fotografske i likovne struke te izvrsnog prijema publike, jedini logičan sljedeći korak za autore izložbe koncertnih fotografija "Straight to r'n'r" bila je - turneja po hrvatskim gradovima!
Nakon zagrebačke premijere izložbe u prosincu u Caffeu "Rocknroller/Rockstar", Anastazija Vržina i Željko Jelenski odlučili su ovu uspješnu izložbu i glazbeni r'n'r duh prenijeti i u ostale gradove Lijepe naše:

- Prva stanica na turneji bit će gostovanje u Križevcima u vrijeme Culture Shock Festivala u Klubu Kulture od 8. - 31. ožujka pod pokroviteljstvom glazbenog portala www.soundguardian.com s kojim Anastazija Vržina surađuje kao glazbeni novinar i kritičar, sklopu serije radionica o koncertnoj fotografiji koje organizira spomenuti portal a na kojima će jedan od predavača biti i Željko Jelenski.
- Iz Križevaca se "Straight to r'n'r" seli na more također na tri tjedna - u rockerski grad Rijeku, u Galeriju Palach s otvorenjem 27. travnja do 17. svibnja.
- Još jedna postaja na turneji s "K" slovom - u Karlovcu izložbu "Straight to r'n'r" ugošćuje Likovni salon Gradske knjižnice I.G. Kovačić od 21. svibnja do 2. lipnja.
Za lipanj je bilo planirano da se izložba i autori malo "odmore", no čini se - za to ne postoje garancije!
- Sve jednom, a pogotovo ljeti, stigne i u Dubrovnik i Cavtat pa tako i "Straight to r'n'r" - od 7. srpnja izložba će najprije biti postavljena u "LivingRoom Rock Baru" u Dubrovniku, a zatim će do kraja kolovoza pokušati zainteresirati i Romana Abramoviča u Cavtatu, ukoliko se ovaj odluči iskrcati na obalu. Može i Jon Bon Jovi, a niti Angeline se autori neće braniti.
p.s. U kolovozu će izložba možda na kratko "pobjeći" iz dubrovačko-neretvanske županije do jednog prekrasnog dalmatinskog grada i ljetnog festivala, ali...pssst!
- U jesen se izložba vraća na kontinent - zov baroknog Varaždina za rock'n'rollom već je sada prejak, a Samoborcima će feštanje na Fašniku biti još predaleko, pa će feštu napraviti sa "Straight to r'n'r" u Gradskoj knjižnici od 26. listopada do 26. studenog!


Ali to nije sve!
Autori su u utorak navečer gostovali na HTV2 u novoj i odličnoj televizijskoj glazbenoj emisiji pod nazivom "Ružiona", prilog o izložbi "Straight to r'n'r" uz nekoliko internih pričica o snimanju Beyonce, Rammsteina...
Pogledajte prilog!



Post je objavljen 24.02.2012. u 01:52 sati.