Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Nova brojka "malih" odličnih koncerata



KYUSS LIVES! TVORNICA KULTURE, ZAGREB - 30.5.
Glasina koja već neko vrijeme kruži našom scenom danas je dobila svoju potvrdu.
Najveći, najlegendarniji i najvoljeniji stoner rock band svih vremena, mitski kalifornijski Kyuss, u svojoj trenutnoj postavi Kyuss Lives! dolaze na svoj premijerni nastup na ovim prostorima u srijedu 30.05.2012., u zagrebačku Tvornicu kulture.
Band koji je udario temelje zvuku koji će se kasnije toliko masivno kopirati i band koji je iza sebe ostavio apsolutno najznačajnije albume stoner rock žanra, nakon 15 godina pauze vratio se na svjetske pozornice u postavi koja uključuje 3 od 4 originalna člana - John Garcia na vokalu, Brant Bjork na bubnjevima i Nick Oliveri na bassu. Jedini koji nedostaje legendarni je Josh Homme, kasnije osnivač Queens Of The Stone Age, no i gitarist koji je odobrio trenutnu postavu Kyussa, te čak nekoliko puta i nastupio s njima. John Garcia je jednom prilikom izjavio da bez Hommea nema Kyussa, stoga se grupa odlučila za novo ime, a umjesto Hommea gitaru svira Belgijanac Bruno Fevery. Ulaznice za Kyuss Lives! u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr



ROKAJ FESTIVAL, ZAGREBAČKI VELESAJAM, 7. I 8. LIPANJ 2012.
Rokaj drži do obećanja da će ovogodišnje izdanje predstavljati 2 dana potpunog glazbenog ludila, uz najbolje od široke lepeze glazbenih stilova. U prilogu tome idu i nova potvrđena imena koja uključuju kultnu figuru britanskog hip hopa Roots Manuvu, legendu regionalne MC scene Generala Wooa i sjajnu riječku punk rock mašinu Pasi! Trenutni line up Rokaj Festa, uz ovdje najavljene izvođače, uključuje još i TBF, Slayer, Mastodon, Lagwagon, Enter Shikari, Gojiru, S.A.R.S., Pips,Chips&Videoclips i Gojiru, a još izvođača bit će objavljeno već slijedeći tjedan.
Uz do sada objavljenih 12 izvođača, Rokaj je tek prešao trećinu svog ovogodišnjeg line up-a.
Od petka 24.02. pa do 31.05. dvodnevna festivalska ulaznica iznositi će 230 kn, a u posljednjem tjednu uoči festivala, dakle od 01.06. do 07.06. cijena će biti 260 kn.



Prvi paket festivalskih ulaznica za festival Terraneo je rasprodan! Da podsjetimo, 01. veljače 2012. u prodaju je krenuo poseban paket od 1000 festivalskih ulaznica po cijeni od 290kn. Slijedeći paket festivalskih ulaznica kreće u prodaju 01. ožujka 2012., nakon objave prvog dijela izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju festivala. Ulaznice za festival Terraneo moći ćete kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su: Dirty Old Shop, klub Purgeraj, glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa te fast food bar Šešula u Šibeniku kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.
Drugo izdanje glazbenog festivala Terraneo održati će se od 07. – 09. kolovoza 2012. godine u Šibeniku. Tri dana odličnog glazbenog programa i pet dana kampiranja uz mnoštvo zabavnih programa zovu vas na savršen ljetni provod na Jadranu.
Svježe informacije o prvom dijelu glazbenog programa očekujte uskoro.




Post je objavljen 21.02.2012. u 10:49 sati.