Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Miništar

Jovanović, samozvani miništar sporta, proziva Markovića (predsjednika HNS-a ...).

Kukurikavci, s ovim šarlatanom jovanovićem vraćaju jugoslavenske lige (ali što s njima radi petar skansi ... napada nogometnu utvrdu?).
Za račanove vlasti su krenuli s prvom regionalnom ligom (NLB, 2001.).


Politički, protivljenje hrvatskom potpunom distanciranju od tursko-ruske-francusko-englesko-sssrovske (pitaj boga čije) srbije.
Pod izlikom da samostalne lige ne mogu financijski poslovati. E, tu je kvaka!

Male lige ne mogu funkcionirati (bez državnih dotacija) jer je profesionalni sport na velika vrata, preko televizije, došao u naše domove. I promijenio oblik pasivnog sportskog doživljaja. Svakodnevno (preko sportskih kanala puna 24 sata) (vrhunski) sport je prisutan u našim domovima...
Tako su male lige podložne državnim dotacijama (i instrument su politike; jovanoviću na znanje ... FIFA i UEFA to brane ... dokaz je nedvosmislen).

Nažalost, iz poreznih obveza, moji novci nevoljko sudjeluju posredstvom miništra jovanovića u neželjenim srpsko-hrvatskim ligama.

Jedina liga koja ostvaruje dobitke, i dio je financijski uspješne profesionalne sportske priče, pod vodstvom je Markovića. Bez upliva sdp-ovih srbendera, ta liga neće u zajedničku (jugoslavensku) ligu. Jer samo nogometaši prvaka ostvaruju milijunske ugovore pri transferima. To što se Hrvatska davno odrekla odgoja i prodaje košarkaša (jer su srbi preko stankovića dominirali u toj igri) trebalo bi skansiju biti razlog da ne sudjeluje sa srbenderima u rastakanju sveg hrvatskog.

Hrvati neće ulagati u košarku, i nevoljko će stvarati zajedničku nogometnu ligu iz koje će teško ostvarivati milijunske transfere (zbog srpskih krađa i varanja).

Petru Skansiju na znanje.


Lynyrd Skynrd : Sweet Home Alabama (From "Sweet Home Alabama" DVD)

protiv srbendera, i šakom i kapom ....


Post je objavljen 22.02.2012. u 21:46 sati.