Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LUDI I ŠAŠAVI SABORSKI ZASTUPNICI

U CRNO STE NAS ZAMOTALI



HRVATSKO GOSPODARSTVO JE ŠVERC, LIHVA I KRIMINAL I SVE ONO ŠTO NE VALJA !

Nema novih radnih mjesta, nema oporavka, nema investicija niti razvoja...

Dok je prekinut sastanak u Ministarstvu poljoprivrede na kojem su sudjelovali predstavnici seljačkih i mlijekarskih udruga i saveza. Proizvođači se nisu dali izigrati ministru Tihomiru Jakovini, koji je bahat i bezobrazan.. Aktualna gospodarska situacija u Republici Hrvatskoj je katastrofalna.

Danas (22.02.2012.) zasjeda Sabor RH, na kojemu se raspravlja o državnoj poreznoj politici. I o ne naplaćenim obvezama, ministar financija Slavko Linić nudi izmjenu zakona o posebnoj mjeri i naplati poreznog duga uzrokovan gospodarskom krizom.

Između ostaloga saborski odbor za financije raspravljao je o financiranju političkih stranaka u 2010. godini, koji je podnijela pomoćnica glavnog Državnog revizora.Nada Rogošić. Stranke su dobile 115 milijuna kuna iz proračuna. Zanimljivo je kako Crkva ne plaća porez, još država financira Crkvu.

Osim toga što u Saboru RH, se bore za proračun, očito drugo im nije ništa bitno. No, nezaposleni i sirotinja su žrtve ove promašene politike. Bogataši su sakrili svoje oteto bogatstvo, i njih se ne tlači. Zastupnici su oholi i naduti i njih nije briga za ostale ljude kako žive. Dok s druge strne malograđani i podanici kliču: vlada ima još kredita, kojega je dobila na izborima...

Dok jadni seljaci koji prosvjeduju se smrzavaju, u Saboru se raspravlja o novim "haračima" legalnim pljačkama naroda, i drugim glupostima... Na primjer zastupnik Dragutin Lesar je spomenuo i "Robina Huda", "Superhika" i "Čarugu", ali jadan narod je na zadnjem mjestu. Drugi saborskizastupnik HDSSB - Hrvatski Demokratski savez Slavonije i Baranje, je kazao da bi porezne naplate riješio "jakim lijekovima". Pa stvarno ti zastupnici u Saboru RH, uopće nemaju svijesti.

Neko je spomenuo prosvjed seljaka i nepravdu, odmah se ustala Dragica Zgrebec (SDP) i kazala: "Kolega što se tiče prosvjeda seljaka, pokucali ste na kriva vrata!" Na raspravi u saboru nisam ništa dobro čuo - što bi pogodovalo da građani bolje žive. Već sam puno puta rekao da Sabor RH, je totalno nesposobno i korumpirano tijelo. Da je sabor ruglo i nacionalna sramota.

U Bjelovaru, 22. veljača 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
C r o a t i a








Post je objavljen 22.02.2012. u 12:33 sati.