Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/studentska-poezija

Marketing

Zbirka poslana u tisak!!!

Dragi prijatelji,

Obavještavamo vas kako je projekt izdavanja 2. Zbirke studentske poezije napokon došao do samog kraja. Nakon više od godinu dana slaganja financijske konstrukcije, čekanja sredstava, spajanja kraja s krajem i traženja i onog zadnjeg momenta slobodnog vremena da dovršimo sve tehničke stvari, uspjeli smo kompletirati zbirku te je poslati u tisak.

Ostalo je još samo da nam tiskara potvrdi da su primili pripremu te odredi rok isporuke i uskoro će svježe tiskane mirisne zbirke napokon biti u našim rukama! A odmah zatim i u vašim! :D

Promociju ćemo planirati čim saznamo datum isporuke, a nastojat ćemo je ponovno održati na filozofskom fakultetu budući da najveći broj autora zastupljenih u Zbirci ponovno dolazi s tog fakulteta... U svakom slučaju, bit ćete pravovremeno obaviješteni! Ukoliko imate boljih ideja, svakako javite! :)

Ispričavamo se svima na ovolikom čekanju, no ako je ikakvo opravdanje treba napomenuti da u cijelom projektu sudjeluju 3 (TRI!) osobe te jednostavno nije spojivo s našim obvezama redovito obavljati sve poslove vezane uz dizajn, prijelom, lekturu, obradu knjige kao i administrativne poslove projekta.

Knjiga izlazi u nakladi od 500 primjeraka i prodavat će se u kompletu sa 1. Zbirkom po cijeni od 30,00 kn.

Ukoliko uspijemo prodati barem 100 primjeraka, možemo očekivati da će se održati projekt izdavanja 3. Zbirke studentske poezije koji je dosad dobio sredstva samo od Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu u vrlo ograničenom iznosu te sumnjamo u njegovu izvedivost bez jače kampanje prema sponzorima koju teško možemo izvesti uz naše ostale obveze. Tako da vas ovim putem molimo za svu pomoć koju možete pružiti, u vidu donacija ili pronalaženja donatora kao i pomoć pri volontiranju! Svaka ideja je dobrodošla! :)

Ispod ove obavijesti možete vidjeti i omot 2. Zbirke studentske poezije 'Tramvaj leti u nebo' kao mali teaser.

Za sve daljnje informacije, kao i dosad, pratite nas na ovom blogu!

Matija, Tomislav i Ivana




Post je objavljen 17.02.2012. u 15:56 sati.