Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Novinari biraju najljepšu Slavonku u 2012.


VINKOVCI - Slavonska naklada "Privlačica" ni ove godine nije propustila organizirati tzv. Zimske šokačke divane na kojima se i bira najljepša Slavonka. Tradicionalni je to izbor najljepše Slavonke za 2012. godinu s popularnog kalendara "Slavonske ljepotice", a u konkurenciji je dakako, 12 djevojaka iz slavonskog kraja.
Za titulu najljepše natjecat će se Marija Milašinović iz Podvinja, Martina Stojanović iz Gradišta, Kristina Pejaković iz Bizovca, Ana Dragičević iz Tovarnika, Nikolina Svetić iz Sibinja, Katarina Kovanović iz Soljana, Lucija Vrgoč iz Ivankova, Katarina Konjevod iz Bogdanovaca, Ana Ognjanović iz Županje, Petra Lederer iz Strizivojne, Ivana Bičanić iz Andrijaševaca i Sandra Močilac iz Oprisavaca. Slavonsku miss fotogeničnosti birat će pritom prosudbeni sud novinara i fotoreportera.
Za dobru zabavu gostiju "divana" pobrinut će se Krunoslav Kićo Slabinac, tamburaški sastav "Bosutski bećari", te pučki kazivači i humoristi, a na priredbi 17. veljače u 20 sati u vinkovačkom hotelu Admiral bit će i obrtnici s etnosuvenirima. (S.B.)

Glas Slavonije

Post je objavljen 17.02.2012. u 14:02 sati.