Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Vlada od Milanovića se bavi nevažnim poslovima

NE SMIJE MUP (Milicija U Policiji) DA BIJE HRVATSKI NAROD




SDP-ove i HNS-ove kamene ploče sa Sinaja

Lako je kad lažu selo i ljudi, ali kad lažu ministri u Vladi RH, onda je to vrlo opasno za narod koji oni predstavljaju. I to u situaciji kada je zemlja u vrlo katastrofalnom stanju. Dana, 16. veljače 2012., održan je radni sastanak; povodom imenovanja (svojih) povjerljivih ljudi u Nadzorne odbore. Dok eto vlada održava sastanak poljoprivrednici su blokirali sa svojim traktorima najveće mliječne industrije u Bjelovaru, Zgrebu, Karlovcu i Osijeku. Seljački prosvjedi se šire diljem Hrvatske.

Televizijska kamera je snimila ministarski sastanak: Jedan ministar se češka po nosu, drugi se došaptavaju,.., dok predsjednik Vlade Zoran Milanović zijeva... Stvarno živo je to bilo ruglo gledati, dok zemlja - tako rečeno gori u problemima. Na taj način postajemo regija zadnjeg svijeta. Očito je to sve netko (s)planirao da tako mora biti..

Seljaci su došli u sukob i sa policijom, zbog blokadi zgrada od mljekari. Proizvođači mlijeka su prolijevali mlijeko zbog revolta što Vlada RH, nema za njih sluha. Očito je da su svi u ovoj zemlji gotovi od; radnika, seljaka i stočara, ribara, i svih drugih radnih ljudi...

Država ne postoji da nama građanima pruži sve blagodati, nego između ostalog ona nas sustavno uništava. Državni vrh i prije i sada doveo nas je do gladi i siromaštva. Samo je važno što ono kažu, nije važno što kaže narod..

U Bjelovaru, 17.02.2012. godine

Vođa pokreta ŠTI
T
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
C R O A T I A










Post je objavljen 16.02.2012. u 18:59 sati.