Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Sve dobro na Valentinovo

Pretpostavljam da je pučanstvo obaviješteno da je pao snijeg.
 
Dobro.
 
Ide Barek na WC, oće to u nekim godinama, stisne čoveka mjehur.
Vraća se sva naživcirana, sa želucem u visini ramena, bleda ko zid, urla – 'be firmu i poslodavca, na zahodu tj. na prozoru od zahoda s vanjske strane – štakor!!! Štakor k'o dobro uhranjeni mic-mic Garfield, metar štakora, fuj, odurno, nebu više pišati išla, do peMzije!
 
Mira poludi, ti Barek nisi svoja, idem ja vidit, ti si cura sa sela, valjda privlačiš štakore, koji štakor pa na drugom katu, kaj se uzveral uz žleb a sneg se topi, boktenemarad.

 Dobro.

Vrati se Mira još više naživcirana nego Barek s prvom informacijom, idiotice, viče Bareku, si ti normalna, koji crni štakor, ima perje i kljun! Kaj se maskiral u goluba? Ti si luda, golub je na prozoru i guguče. Baš za tebe je pital. (Možda je bitno reći da je Mira napolčorava i da je očale ostavila u sobi kad je išla na klozet?)
 
Reko - ak guguče, onda je grlica.
Viču: Seka čkomi, ti nemaš pojma, tebe se pita samo za latinski (!!?!?)

Dobro, velim.

Sve ostale iz sobe osjećaju neodgodivu želju za mokrenjem, sve u zahod, po redu. Al očito u krivu kabinu (koji glupi naziv za komad zgrade di moš lege artis piškit), vele, nisu niš vidle, valjda je štakor/golub otišel. Štakor odletil, a golub se spustil niz oluk, ko specijalac.
 
Idem ja zadnja, kao mene to ne zanima, oću igrati finjaka. A crkoh od radoznalosti (aorist?).
 
Vratim se sa zahoda i velim, e, komadi, otkad sneg guguće i penje se po fasadi, ko je tu napušen, znate da se u ovoj firmi samo loče, i to višepozicionirani, a pušenje zabranjeno. Sneg je napadal a danas se malo topi, pa se čuje...
 
Veli Sanja, sad je dost, sad svi idemo pušiti. Šoferima. Mislim išli smo u sobu kod šofera zapalit cigaretu, da ne bi bilo primisli. Tam prvo natrčiš na kalendar s golim ženskama. Dobili dečki za Valentinovo, neće reći od koga, a mi znamo al glumimo gljivu. Sanja lista kalendar da vidi kakva je ženska u mjesecu kad je ona rođena, aaa, veli evo ova ima prave cice, ovo su sve silikoni. Trči Jura, dlanom na sliku, veli, nije prava, sva je ravna.

A tamo na zidu levo - slika dr. Sanadera iz novina, iza kojeg stoji neki lik.
Ispod neko dodal papir gdi piše: Dr. Sanader sa BOODYGARDOm. Pitam zakaj mali "m", a u gard - fali slovo "u"; A kak  to piše - boody, to se onda čita budi. A veli Bara, pa bude, buš vidla, bude! Ak ne prije, na Valentinovo.

Ne znam kaj zapravo bude, ali onda se niko nije nabrzaka mogel setiti koji je danas datum, samo se zna da je Valentinovo i da bi dan trebal biti neradni.
 
Ma, sve dobro, ma da bi čovek reč rekel i mjuzu pustil.


Savski nasip


P. S. Danas je luda Sanjaizsvihpostova na onaj BOODYGARDOm dodala L. Sad to izgleda ovak:
BLOODYGARDOm. Nije baš da me utješilo, al zato sam pak prek veze, a nek kak bi, dofurala jednu mrzlu a skroz i sasvim romantiš fotku na ovaj opaki post.


Post je objavljen 14.02.2012. u 21:47 sati.