Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1000genijalnihstvari

Marketing

Čudesna stvar #97 - Sloboda

Sloboda
Nisam dugo pisala. Život nekako postane težak ponekad - barem moj. Nakupe se problemi, neriješene situacije, kosturi počnu zveckati po ormaru taman kad si pomislio da više niti jednog nema. Iskreno, pogledavala sam ovaj blog povremeno, vidjela da živi, da je posjećen, da vi dolazite i čitate, ali nisam imala što reći.
Što se promijenilo?
Kako jednostavno pitanje na koje uopće nemam odgovor. Sve se promijenilo. U posljednjih nekoliko dana promijenio se čitav moj svemir. A sve je ostalo isto - nekako.
Jedna od stvari koja jest nova je poruka koju sam dobila. Jedan je moj tekst, baš odavde, s ovog bloga, napravio velik krug: netko ga je pročitao i poslao mailom nekome drugome i taj je netko drugi moj tekst poslao meni preko oceana. Na prvi pogled nisam shvatila da je to moj tekst. Govori o odlascima. Govori o tome koliko ja obožavam kada zatvorim jedno poglavlje svog života. Tako rastem. Očito nisam jedina koja ima tako postavljen okvir za život.
I to je nekako zacementiralo taj osjećaj slobode. Odnekud sam dobila vjetar u jedra i osjećam da sam se pustila svih štaka i držača, svih okova i zamišljenih uvjerenja, svega što zapravo nije moje. Sloboda je dobra stvar, ogromna sloboda, široka poput najplavijeg neba usred kolovoza. Pitaju me što mi se dogodilo. Ne znam. Sve. Ljubav, mislim.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 14.02.2012. u 20:07 sati.