Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HRVATSKA POLITIČKA ZBILJA VLADAJUĆIH KURTIZANA*







HRVATSKI "SMOKVIN LIST" - SVOJ "NJUF" POKRIVJU S 500 EURA

DOK MNOGE ŽENE NEMAJU ZA MLIJEKO SVOJOJ DJECI U HRVATSKOJ

E, NE MOŽE VIŠE VIŠNJA PEVEC NOSITI DONJE RUBLJE ZA 500 EURA, LOPOVSKA FIRMA "PEVEC" JE PROPALA, ISPALA JE IZ KLUBA "DONJI VEŠ 500 EU", U KOJEM SU ĐURĐA ADLEŠIĆ, MILENKA OPAČIĆ , INGRID ANTIČEVIĆ - MARINOVIĆ I JADRANKA KOSOR...SASA I DUNJA MESIĆ... DOK NAROD GLADUJE I BEZ POSLA SKAPAVA "ELITA" UŽIVAJU POLITIČKI I EROTSKI... I OD DAMIR POLNČECA JE ŽENA I LJUBAAVNICA U KLUBU "BOGATAŠICA" FINIH ČIPKI, GRUDNJAKA I GAĆA.. A O DRUGIM FINIM STVARIMA: VILAMA, AUTIMA, KUĆAMA,..,NOVCIMA.. DA SE I NE GOVORI O KERUMU, BEČIĆ,.., ITD. TO NAM JE DONESAO RAT.. I PRETVORBA I PRIVATIZACIJ RADNIČKE IMOVINE..
MOVINE..

Nacionalni ćorsokak Hrvatske države ili bolje rečeno među-nožje. Još davne 1991. godine započeli smo ustoličavanje bivših partizana i komunist, između ostaloga i instaliranje njihove djece - na sva glavna politička mjesta. Eto, to je bio vrhunac moderne političke demokracije i demagogije. I sad se čudimo što nam se to dešava i kuda smo došli kao narod?! Ta proizvodnja "preobučenih domoljuba" premašila je gospodarsku proizvodnju i sve propale tvrtke. Sad luksuzna i skupa birokracija nas tlači.

U tom patentu "uzdizanja bivše grešne elite" pomogla je i Crkva, da oni dobiju krizmu* koju imaju. Oni Bogom su ne zamjenjivi. Čak su premašili i Biblijskog boga istine i pravde. Oni se kite sa mnogim priznanjima, a zemlja nam je zapala u teški "čemer". To je dokaz da oni nemaju nikakve vrijednosti kao ljudi. Pogledajte samo: Radimira Čačića i Vesnu Pusić,.,, koji su to bahati ljudi. Samo tjeskobno brinu o sebi, a za druge ih nije briga. Ljuto siromaštvo je u ugrozilo sve ljudske i moralne vrijednosti. Čak je glad toliko upečlitljivija od nacionalne zajednice. Vodili smo rat za besplatne menze; pučke kuhinje i caritase...??

Nitko više u ovoj zemlji ne zna što je pravda - a što je laž?! Svakodnevno na TV-e ekranima i štampi slušao smo političke "laske" o uspjesima. Naš predsjednik RH, Ivo Josipović nije zabrinut, on je ovih dana otputovao u šesto-dnevni posjet Izrealu. On radi isto - što je prije radio i Stjepan Mesić. Trošio novac od naroda na putovanja. Strah i iluzija u zemlji bezakonja nesplašnjava. Tko će objasniti Hrvatima i Hrvaticama zašto tako ponižavajuće žive??? Eto draga gospodo sprega mafije i naroda postala je velika.


ŠTIT BJELOVAR

http://crostojkovic1958.blog.hr


BRANKO STOJKOVIĆ


095/814-82-90

Post je objavljen 14.02.2012. u 17:00 sati.