Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Nicki Minaj o Madonni, Super Bowlu, M.I.A.

Nicki Minaj je održala radijski intervju s voditeljem Ryanom Seacrestom. Slavna reperica je otkrila svoje mišljenje o M.I.A. i njenom pokazivanju srednjeg prsta na Super Bowlu i što je naučila iz iskustva s Madonnom.

O radu s kraljicom popa:
"Upoznavanje s Madonnom mi je promijenilo život. Rad s njom mi je promijenio život. Probe u dva tjedna su mi promijenile život. Kad upoznate velike umjetnice, morate shvatiti da veliki rad dolazi s njima. Prvi put sam odbila sve zabave. Ovaj performans mi je bio jako važan i ovo je prvi nastup za kojeg mogu reći da sam najponosnija u svojoj karijeri. Vidjela sam koliko se Madonna žrtvovala i koliko se trudila na probama. Svi su tvrdili da su dovoljno uvježbali pokrete, ali Madonna je tražila da koregrafiju moramo znati i dok spavamo. Naučili smo je precizno izvoditi do nastupa na Super Bowlu. Taj događaj me inspirirao mnogo, na isti način kad me Wayne inspirirao kao repericu. Iz iskustva s Madonnom sam naučila da moram dati sve od sebe i raditi naporno."

Madonni je jedino dozvolila da joj promijeni periku:
"Madonna je prva osoba kojoj je uspjelo da me natjera da promjenim periku. Imala sam nekoliko izbora za boje, ali ona se nije složila sa mnom. Opasna je s riječima, ali kad razgovara s izvođačem, jako je draga i pažljivo bira riječi da ti ne bude neugodno. Probala sam četiri perike različite boje za Super Bowl. Na kraju smo se odlučile za platinastu plavu i nasmješila se. Kad sam vidjela da joj se sviđa, pomislila sam, Isuse hvala ti, nisam mogla više podnijeti."

O pokazivanju srednjeg prsta
"Bila sam razočarana kad sam saznala, samo zbog poštovanja prema Madonni. Radim lude stvari, ali ne bih se nikada usudila to napraviti Madonni. Pomislila sam, o bože, nadam se da neće kazniti Madonnu. Madonna zna kakva je umjetnica M.I.A. i bila je njena odluka da prihvati rizik sa svima nama. Madonna je uradila mnoge lude stvari u svojoj karijeri, stoga mislim da je zbog toga oprostila M.I.A. Volim M.I.A., ne želim reći ništa loše, ali s moje strane, ne bih mogla vidjeti sebe da to radim, iz poštovanja prema Madonni. Ne bih voljela da se dogode nikakvi incidenti Madonni."

Post je objavljen 14.02.2012. u 00:42 sati.