Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Koncertne novosti


KYUSS LIVES! - 30.5. Tvornica kulture, Zagreb
Glasina koja već neko vrijeme kruži našom scenom danas je dobila svoju potvrdu. Najveći, najlegendarniji i najvoljeniji stoner rock band svih vremena, mitski kalifornijski Kyuss, u svojoj trenutnoj postavi Kyuss Lives! dolaze na svoj premijerni nastup na ovim prostorima u srijedu 30.05.2012., u zagrebačku Tvornicu kulture.
Band koji je udario temelje zvuku koji će se kasnije toliko masivno kopirati i band koji je iza sebe ostavio apsolutno najznačajnije albume stoner rock ž.a.nra, nakon 15 godina pauze vratio se na svjetske pozornice u postavi koja uključuje 3 od 4 originalna člana.
U naše krajeve po prvi put dolaze 30. svibnja kad će do temelja protresti zagrebačku Tvornicu kulture. Bit će to ujedno i warm up koncert za nadolazeći Rokaj Fest.Ulaznice za Kyuss Lives! u prodaji su od petka 03. veljače na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr.
Početna cijena ulaznice iznosi 130 kn i vrijedit će do 19. veljače. Od 20. veljače do 29. svibnja cijena će iznositi 150 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 180 kn za svirku stoner rock bogova.


SEEROCK, 29.6. SCHWARLTZ, GRAZ AUSTRIA
Ovaj lokalni jednodnevni festival u prekrasnom izletištu, na jezeru Schwaelzsee u blizini Graza je svake godine sve zanimljiviji - lani je ugostio Bryana Adamsa kao headlinera i priredio vrsnu festivalsku večer. Ove godine je lineup još jači: Guns N Roses, The Cult, Soulfly, Sonata Arctica, Alkbottle... Kome se ne da (i štedljivi ste) dva puta putovati u Split evo prilike da jednim udarcem ubijete pet muha. Ako vodite bolju polovicu, možete je ostaviti u obližnjem ogromnom shopping centru, pa tako svi sretni i zadovoljni.
Cijene karata: Wavebreaker (Golden Circle) € 99,00, stajanje € 69,00, sjedenje K.A. € 89,00, sjedenje K.B. € 79,00 VIP mjesta € 249,00. Ulaznice možete nabaviti online: Oeticket.com.



RED HOT CHILI PEPPERS, 29.8. HIPODROM Zagreb
Najava koncerta RED HOT CHILI PEPPERSA u Zagrebu očekivano je zagrijala hrvatske fanove i publiku, pa ne iznenađuje da je u četiri sata prodano skoro 5000 ulaznica, nakon što su puštene u prodaju...
Ulaznice se prodaju na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a prodaja preko interneta (na www.eventim.hr).
Obzirom na veliku potražnju, očekujemo da će HOT PIT biti vrlo brzo rasprodan, kao i tribine.
U prodaji je 25 000 ulaznica.
Cijene ulaznica, stajanje: 350kn, HOT PIT: 450kn, Sjedenje: 550kn



Post je objavljen 07.02.2012. u 23:37 sati.