Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GLAVNI SCENARIJ NIJE U HRVATSKOJ



„TREBA PODUPRJETI MESIĆA PROTIV TUĐMANA“

Mesić je želio po svaku cijenu vlast u Hrvatskoj, on želio je postati vadar. Već je 1994. godine krenuo po nalogu UDB-e i KOS-a, uz potporu Veljka Kadijevića, Aleksandra Vasiljevića i Ante Mrkovića, da se obračuna sa Franjom Tuđmanom (HDZ) i sa njegovim istomišljenicima.




Direktiva UDB-e i KOS-a u Beogrdu je bila: „Treba poduprjeti Mesića protiv Tuđmana“, kako bi se „glavna nacionalna perjanica“ uklonila. Mesiću je dano „zeleno svjetlo, u tajnosti, kada je došao na vlast, da im moć od ; hapšenja i likvidcije naših hrvatskih generala. Itd.



Umirovljeni stožerni general Martin Špegelj, bivši ministar obrane, svečno je u Kranjčevićevoj u Zgrebu, postrojio pripadnike ZNG-a koji su prije dvadeset godina bili na prvoj smotri. Tom prilikom (28.05.2011.) on je dobio odlikovanje od predsjednika Ive Josipovića. Odlikovan je sa Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom za ustroj Oružanih snaga.



Između ostloga Špegelja je odlikovao i predsjednik Tuđman, a poslije njega - potom i predsjednik Mesić. Zanimljivo je, da uz Martina Špegelja , bili su: Josip Manolić, Josip Boljkovac, Josip Perković,.., i drugi za (koje se zna) da su bili potpora Mesiću, u rušenju Tuđmnovog režim u Hrvatskoj. Stjepan Mesić je bio „dvojni igrač“, od kojeg imali mi Hrvati smo štete. Na kraju je moje pitanje: Što je uopće Hrvatski narod imo od sveg toga?



U Bjelovaru, 12.02.2012. godine

Hrvatski pokret ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ

http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 12.02.2012. u 21:28 sati.