Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MI STALNO ŽIVIMO NA NEKIM TRULIM SIJEČNJIMA KOJE NAM JE DRUGI NAMETNUO



HRVATSKI NAROD JE 1991. GODINE POGREŠNO SHVATIO DEMOKRACIJU - STALNO NAM STVARAJU NEKI LAŽNI KULT LIČNOSTI.


Dok normalni svijet ide naprijed, odnosno gradi suvremene građevine - koje su ugodne za život, jer imaju puno svjetla i toplu izolaciju, mi se okrećemo stalno na neke tobože kulturne stare kuće ili građevine. Koje su pune vlage i smrada. Pitam se: Zašto smo mi tako zaostao narod?

Kada ćemo mi izaći iz tih ograničenih Balkanskih okvira? Mislim da za tu paklenu zaostalost su krivi partizani i komunisti od druga Tita. Ta partija i avangarda samo je sebi stvorila dobar život.. Zbog potpuno krive socijalističke politike, danas hrvatski narod živi u velikim mukama: bez posla i drugih izvora za život.

Radnička poduzeća opet su preuzele, tj. pokrale preobučene "komunjare" koje nikada nisu odgovarali za pljačke i laži.. Rat je bio da samo zavaraju narod.. Hrvati umjesto da udare u Domovinskom ratu po partizanima i komunistima, oni su ih zavadili sa Srbima.

Ovaj truli sistem što sad imamo to je njihova kreacija. Bijeda je nagrada narodu što su se dali opet prevariti od strane UDB-e, OZN-e i KOS-a. Dok se ne riješimo tog "cijelog šljama" Hrvatski narod nikuda ne može doći... Kamoli graditi kuće i zgrade za bolji i ugodniji život...

U Bjelovaru, 11.02.2012. godine

Hrvatski pokret ŠTIT
BRNKO STOJKOVIĆ
095/814-82-90
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yhoo.com


Post je objavljen 11.02.2012. u 15:12 sati.