Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ELITA HOĆE INTERNETSKU SLOBODU STAVITI POD KONTROLU



Rat dvaju suprotstavljenih tabora


Bivši predsjednik Mesić se osvečuje Josipoviću zbog prozivnja da mu nije potreban doživotni ured.

Jesuli hrvatske tajne službe zaspale zimski san ili su u međusobnom ratu?

Ured predsjednika Republike Hrvtske potvrdio je danas za javnost da su kasno u četvtak (09.02.2012.) navečer napadnute internetske stranice Ureda zbog čega su bile nedostupne oko dva sata.

Napadu su, prema vlastitoj dojavi medijima, izveli pripadnici hakerske skupine Anonymous, koji ponovni napad na internetske stranice Ureda predsjednika najavljuju za subotu.

Tobože plasirana je lažna vijest da: Hakeri su naveli da razlog rušenja internetskog portla od predsjednika Josipovića, je njegova izjava u kojoj je stao u zaštitu kontroverznog međunarodnog sporzuma ACTA.

Predsjednik smatra da je važno stati na kraj internetskim hakerima i piratima... Te da će od Ureda srušene stranice biti vračene – kako bi bile dostupne građnima.

O tome nitko ne govori kako vlast guli sirotinju do kosti, dok bogataše ne diraju, jer njih se štedi. No, bitno je - što su napadnute stranice od predsjednika, ali nije bitno što je narod bez posla i novaca, i što pati u neimštini... Političari vode svoj privatni rat preko leđa Hrvtskog naroda.

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine

Hrvatski pokret ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
C r o a t i a



Post je objavljen 10.02.2012. u 22:41 sati.