Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karmelo

Marketing

Mračna, ti si kriva....ili primjedbe na žensku sexualnost

Potaknut pisanjem Mračne, Kisele, ili za starije blogere, kako već, vraćam se omiljenoj temi, ženskoj sexualnosti. Mada znam da ću posve vjerojatno navući bijes uobičajene galerije koja jednako tvrdi da su sve žene lijepe, kao i da sve žene vole sex! U smislu stare narodne kako je svaka puška ubojita u rukama Mandušića Vuka! Što naprosto nije točno!
Govoreči iz iskustva kominikacije s preko nekoliko žena različitih backgraunda, a podjednako i vođen životnim pričama mojih prijatelja i poznanika, sklon sam ustvrditi da tek prilčno mali dio žena u životu istinski uživa u sexu. S raspoloživim, izabranim, parterom, ili partnerima.
Držim, iz dva osnovna problema! Prvi je orkestrirani, višestoljetni, pritisak raznih organizacija i interesnih skupina da zatome žensku sexualnost u svome interesu i zbog uskih ciljeva, uglavnom dominacije i kontrole nad njima. Uz razne traume u obitelji i prošlim vezama, što je opet jedna od refleksija navedenog prije.
A drugi je brzopletost, pokušaj da se važan problem, najvažnijni zahtjev, kako pronaći svog osobnog spomenutog Vuka, riješi čistom kockom. Iz nekoliko, a često i jednog jedinog pokušaja! Što je nemoguće, ili vjerojatno poput premije na lutriji.
Sve u svemu, većina žena je nezadovoljna svojim sexom, svjesna kako bi zapravo trebalo biti, ali se pokuša zavarati idejom kako će kao biti bolje i tvrdoglavo nastavi. Pa ispostavlja račun kada se to ne desi, sebi i okolini.
Mračna se pita kako to da joj nije dovoljno sexa 1-2 puta tjedno? Pa logično da nije kada u njemu beskrajno uživa. Čega nam je to, a što obožavamo, dosta 5 od 7 dana u tjednu, a mogli bi bez posebnih prepreka imati više?
Večina žena potpuno okrene logiku, niz pojava, poput "glavobolje, "umora", "preopterećenosti" ili čega već, koje postoje, ali su izuzetci, učine pravilom, a izuzetkom "sretne" dane. Protestirajući protiv onoga što imaju, umjesto da pokušaju naći bolje. Te dolazimo do pojma "oštečenih" žena, za koji sam puno puta već napadnut, mada proizilazi od pozitivnog prema ženama, obožavanja istinski ženskog. Ta zamjena teza, ljutnja na sex, umjesto na vlastiti izbor u životu, s vremenom postane okoštali obrambeni mehanizam. I do tih je žena teško doista prodrijeti, ili nema vremena, ili se cilj čini predalek. U svakom slučaju one, ne doduše sasvim svojom krivnjom, postaju nezanimljive i time silaze za još jednu stepenicu niže od mogućeg užitka. Prestanu se truditi i pokušavati, bilo popravljati ili tražiti dalje.
Prilično malo žena izbjegne sve te zamke i ostane oduševljeno mogućnostima koje pruža sex, otvoreno da pruži i primi sve što je moguće u najmagičnijiem međuljudskom odnosu. I one su dragulji za muškarce, osobita, nesvakidašnja i oduševljavajuća pojava. Već i samo za znati da postoje, da su moguće za pronaći! Da je vječni sukob između nametanog ženi i istinske ženskosti što uvijek tinja ispod nekoliko slojeva, ipak bar donekle neizvjesnog rezultata
Možda srećom, zbog vlastitog mentalnog zdravlja, možda nesrećom, večina ljudi čak teško razumije o čemu sada pričam. Čak je sklona o tome soliti pamet i obrtati vagu normalnog i nenormalnog, pa u nihovoj vizuri postaje normalno da vas žena već za nekoliko mjeseci ne želi stalno i točno takvog, već je dovoljno da vas kadikad upotrijebi kao vibrator, kada joj baš prekipi. Dok je u međuvremenu najprirodnije vrijeme provoditi u ribolovu, ili čisteći prašnu....
A nije tako, nikada nisam sreo zadovoljnu ženu, bila ona predsjednica velike kompanije, moćna političarka ili kućanica, ako prvo nije ŽENA !!! Ženka...ako baš hoćete. A da o njezinom muškarcu niti ne govorim...pardon, mužjaku.
Kao da tvrdite kako je svejedno što jedete i pijete, ili da li uopće, a ipak mislite ostati u vrhunskoj kondiciji!


Post je objavljen 10.02.2012. u 18:13 sati.