Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOŠLA JE NOVA VLADA I DALJE JE SVE ISTO

Zbog ovoga bi ministar prometa Zlatko Komadina trebao dati svoju ostavku

Ja shvaćam da u Hrvatskoj ovih dana vlada snažno sniježno nevrijeme i da padavine su velike. Ali ne mogu prihvatiti da brojne službe koje su plaćene da održavaju i čiste prometnice u ovoj situaciji ništa ne rade. Ne radi se ovdje o političkoj odgovornosti nego službenoj. Zato valja najprije usredotočiti se na pozornost, da hrvatski građani plaćaju poreze i cestarinu kod registracije vozila da ceste budu u redu.

Danas 06. veljače 2012., putovao sam sa svojim autom kroz tri županije: Varaždinsku, Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku, odnosno vraćao sam se iz smjera Varaždina, preko Ludbrega, Koprivnice, Novigrad Podravski, Virje, Đurđevac, u Bjelovar. Jedva sam se probio po snježnoj mećavi zbog (ne)očišćenih cesta.

Po većini tih cesta promet se odvijao uz velike poteškoće. Očito je, da Ministarstvo prometa nije briga za taj teški kolaps. Prava je sramota da nešto takvo se može desiti u državi. Snijeg i vjetar zameli su i druge lokalne puteve. Kao što se zna ni u ostalim županijama nije ništa bolje.

Oni ljudi koji su doživjeli nezgode na državnim, javnim i lokalnim cestama, kriva im je za to Vlada RH, koja bi trebala snositi sankcije. Uglavnom da ministri za svoj „posao“ primaju visoke plaće.

U Bjelovaru, 06.02.2012. godine

BRANKO STOJKOVIĆ
Nezavisni kandidat i
Predsjednik Udruge „ŠTIT“
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
http://crostojkovic1958.blog.hr


Post je objavljen 06.02.2012. u 22:23 sati.