Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalekosi

Marketing

Oči, oči, tvoje oči, kao sjajni biseri u noći, oči, oči, dok me gledaju, mojoj duši mira nedaju!

Voljela bih se jednom ovdje ulogirati i napisati vam da sam sretna do neba. Ali ajde valjda ću uspjet jednom to napisati.

Dakle, budala sam jer se nadam i jer još uvijek ne vidim dalje od njega. Mogla sam sada imati nekog, možda biti sretna kraj jednog od njih, ali ja sam ih lagano hladno sve odbila. Boli me briga za njih. Možda sam ga mogla preboljet s jednim od njig, ali ne, ja neću nikog osim NJEGA! Najgore od svega je to što svaku put kad ga vidim, on je sve ljepši i ljepši. Najgore mi je kada me pogleda s ona svoja dva oka. Obožavam njegov pogled. Predprošli tjedan, točnije rečeno u petak zajedno smo putovali u Bosnu. S nama je išao njegov bratić. Ali nije nas puno doživljavao. Mi smo sjedili na onom zadnjem sjedalu gdje ima mjesta za pet, a on (bratić) je sjedio ispred nas. Od jednom je legao na mene i kao spavao, onda je prolazio kroz moju kosu i štipao me za nos. Ti trenuci kada mi je prolazio kroz kosu i kada je bio naslonjen na mene su me tako podsjetili na prošlost. Bar je na trenutak bilo lijepo. Kasnije sam išla sa sestričnom van, on je bio u kafiću stol do mojeg, sprdali smo se i kasnije smo shvatili da se držimo za ruke i sam smo se pustili onda. Sve je to bilo lijepo, mada ja znam da to njemu ništa ne znači. Znam da nije sve zaboravio, ali ne misli o tome sigurno. Na face-u mi u zadnje vrijeme piše lijepe porukice i šalje ljubavne poveznice, ali znam da mu je to samo zajebancija, da ubije dosadu i ništa više. Sigurna sam. Ja jesam sretna u tim trenucima, ali znam da je sve ovako baš kako sam objasnila gore. Fali mi neopisivo. Sve ali baš sve s njim mi fali. Ali šta je tu je. Valjda će jednog dana biti bolje.

Voljela bih da sve bude kao prije. Da sam sretna uz njega. Da mi oči zasijaju od sreće kada me za njega pitaju, a ne od suza. Ali i to će jednom sve proći. Jer to je sve samo dio prošlosti. Sada se samo mogu tog sjetit i nasmiješiti jer znam da sam jednom bila sretna s njim. Valjda će biti bolje jednog dana.

Puse od Amy <3

Photobucket

Želim ga ponovo ovako zagrliti, baš kao nekada :(

P.S. Stari ja se nadam da će nas sudbina opet spojiti i da me nisi zaboravio i da ćemo opet imati nešto. Jer ti Staroj užasno fališ. Znaj da jednostavno ne mogu više bez tebe! FALIŠ i to previše! Stara te još nije zaboravila, a i neće tako lako. Stara često misli na tebe i tvoja predivna ka dva zelena. Vrati mi se molim te! :(

Post je objavljen 07.02.2012. u 20:09 sati.