Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Spektakularni nastup na Super Bowlu!

LONG LIVE THE QUEEN! Madonna je sinoćnjim nastupom nadmašila samu sebe! Nastup na Super Bowlu je potvrdio veličinu pop ikone i zaisgurno postao jedan od njenih vrhunskih nastupa! Velika pozornica, igranje s ogromnim video projekcijama u produkciji Cirque du Soleil, kostimografija, sve je bilo na svome mjestu!

Madonna je otvorila spektakularni show sa "Vogue", skrivena na prijestolju, a veliku kočiju su vukli veliki redovi gladijatora. Kao Kleopatra u potpunom zadivljujućem kostimu je izvela koreografiju s plesačima, a ispred pozornice se vrtio ogroman video kolaž sa slikama magazima i poznatih holivudskih lica.

Uslijedio je "Music" gdje je Madonna pokazala da sa 53 godine može izvoditi razne akrobatske vještine! Pridružili su joj se članovi benda LMFAO, Redfoo i Skyblu i zajedno su zaplesali uz njihov hit "Sexy and I know it"! Madonna je čak otpjevala njihov stih: "I'm sexy and I know it!" Mnogi nisu primjetili posebnog gosta među plesačima - Madonninog dečka! Madonnin dečko Brahim je zaplesao uz "Music" sa ostalom plesnom skupinom.

"Give Me All Your Luvin'" je bila treća pjesma, a Madonnu su okružile navijačice i dvije reperice Nicki Minaj i M.I.A.
M.I.A. je tijekom ove pjesme pokazala srednji prst prema kameri, što je zgrozilo mnoge medije, jer se ipak radi o velikom značajnom događaju za cijeli SAD. NBC je pokušao da odmah cenzurira srednji prst, ali bilo je prekasno.
Nakon novog singla, na pozornicu se pojavio pjevač Cee Lo Green te s Madonnom otpjevao stihove pjesama "Open Your Heart" i "Express Yourself" prije zatvaranja performansa sa "Like A Prayer". "Like A Prayer" je zatresao cijeli stadion Lucas Oil u sjajnoj izvedbi Madonne, Cee Lo Greena i crkvenog zbora.

Download MADONNA SUPER BOWL

http://uploaded.to/file/mpi4ru39

http://www.fileserve.com/file/6mSPRf4/super.bowl.xlvi.madonna.halftime.show.hdtv.xvid-2hd.avi

http://uploaded.to/file/bwy2pleh/super.bowl.xlvi.madonna.halftime.show.hdtv.xvid-2hd.avi

http://netload.in/dateiLbEzioTJJq.htm

http://fileserve.com/file/VV4Aw8m/Super.Bowl.XLVI.Madonna.Halftime.Show.HDTV.XviD-2HD.avi

http://www.wupload.com/file/2659267532/Super.Bowl.XLVI.Madonna.Halftime.Show.HDTV.XviD-2HD.avi




VOGUE










MUSIC






GIVE ME ALL YOUR LUVIN'




LIKE A PRAYER








Post je objavljen 06.02.2012. u 10:15 sati.