Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

S T O P - MESIĆ



Poglavlje IV: Stjepan Mesić - Hercegovac,Hrvatski nacionalist pa sve do "Idemo na Drinu"

Početkom 90-ih inteligentan predsjednik Stejpan Mesić ulazi prvo u pokret, pa kasnije u stranku HDZ pod vodstvom Dr Franje Tuđmana iza kojeg je Stjepan Mesić dugi niz godina bio druga ruka u državi. Treba napomenuti da je Stjepan Mesić bio radikalan u to doba i miljenik dosta onih koje je kasnije izdao.

Za vrijeme velikosrpske agresije Stjepan Mesić je naprosto bio nenadmašiv u radikalno-ekstremnim izjavama spram srpskog okupatora. Tako će prezidente u jednoj emisiji u dnevniku reći "kako treba vojno napasti Srbiju, jer ne može biti da se na Terazijama pije kapućino dok Vukovar gori". Nije štedio sunarodnjake svoje žene, i više puta im poručivao "kako će iz Hrvatske odnijeti onoliko zemlje koliko su na opancima donijeli"!

Znao je Mesić što mase vole.

Kao u Hrvatskoj, tako i u dijaspori gdje je organizirao nemalo susreta sa onima koje će kasnije nazvati "ekstremistima". "Ustaše su bili borci za Hrvatsku", vikao je uz pjesme "Evo zore , evo dana", na prepunim dvoranama u dijaspori Stjepan Mesić. Tako i u Australiji gdje je prvo organizirao susret sa tamošnjim Hrvatima, i za vrijeme susreta otvorio vreću sa novcima. Tu večer se skupilo ca. 5 milijuna DM kojima se gubi svaki trag.

No, tada radikalan nacionalist Stjepan Mesić može još radikalnije i bolje. Godine 1992., na tribini u Širokom Brijegu Stjepan Mesić okupljenoj masi uz podišeni glas poručuje "kako se mogu smatrati Hrvatskim građanima i da je Široki Hrvatska zemlja"!

Bila je to epizoda kada se Stjepan Mesić osjećao Hercegovcem, Ustašom, i najvećim Hrvatom, a Srbima poručivao"Srbi iz Krajine oru zemlju u Hrvatskoj, a mole Boga da kisa pada u Srbiji", ili onu sa razornim djelovanjem, "Ne misle valjda Srbi iz Krajine da mi u ovim šleperima iz Madjarske vozimo NALIV PERA - malo sutra gospodo".

HRVATI AMAC ( http://www.freewebs.com/stop-mesic/biografija.htm )
------------------------------------------
HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
Branko Stojković
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-8290
brankostojkovic152@yahoo.com
C r o a t i a
--------------------------------------------
Klanjam se i podržavam sve one koji traže odgovornost Stjepana Mesića

Ja sam Branko Stojković iz Bjelovara, uvodim novu terapiju za Hrvate i Hrvatice, jer želim ih izliječiti od velike njihove bolesti i zablude. Mesić je rušio Hrvatsku 1991. godine sa JNA,i došao je poslije za predsjednika RH, onaj tko ne želi to shvatiti za mene je duševni bolesnik. Vidi:
BRANKO STOJKOVIĆ – ŠTIT

http://crostojkovic1958.blog.hr
http://istinazanarod.blog.hr
http://brankostojkovic.blogger.ba
http://stoppredsjednickiizbori.blog.hr
http://mesomeso.blog.hr
http://bjelovar2011.mojblog.hr
http://crostojkovic.blog.rs
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://bjelovarskiklan.blog.hr
http://crostojkovic7.blog.hr
http://crostojkovic.bloger.hr




Post je objavljen 05.02.2012. u 16:15 sati.