Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Zvijezde o Madonni (update)

Članovi žirija American Idol o Madonni

Pjevač rock benda Aerosmith i član žirija American Idol, Steven Tyler misli da se Madonna zna pobrinuti da napravi odličan show za Super Bowl. "Madonna je vjerojatno vježbala mjesec dana za nastup, jer je pametna. Volim tu ženu! Prava je zvijezda", izjavio je za Access Hollywood.

Pop diva Jennifer Lopez za MTV News je odgovorila što misli o Madonninom dolasku u popularni talent show American Idol. Na pitanje da li postoji mogućnost za Madonna kao četvrti član žirija, rekla je: "Ne bih znala, ali bilo bi super! Što se mene tiče, ona je jedina pjevačica koju bih voljela vidjeti s nama i da mi bude mentor ako bih se natjecala na Idolu."


George Michael o GAYL

George Michael je podijelio na twitteru sa svojim fanovima svoje mišljenje o Madonninom videu Give Me All Your Luvin'. "Upravo sam vidio Madonnin video, ona izgleda savršeno, a pjesma je...bolje da ne komentiram hehe... Ali mi gay dečki ćemo vjerojatno pasti na nju. Gdje nađe vremena za sve planove? Prema njenom bratu, nije više ljubiteljica gay populacije, nadam se da je laž, sigurno je obiteljska svađa! Pročitao sam spisak pjesama sa albuma, totalno je gay! Prema zvuku mislim da se okrenula novom pravcu! Vidim da je zanima gang bang, MDNA (droga)... Tko bi rekao?"


Katy Perry o Super Bowlu

Katy Perry je nastupila sinoć u Indianopolisu, gdje se održava Super Bowl, na DIRECTV Super Saturday Night-u, a prije svog nastupa prisutnima je otkrila koji je glavni razlog njenog dolaska. "Tko je uzbuđen zbog Madonne? To je jedini razlog zbog kojeg sam ovdje!" Madonnina kći Lourdes je viđena među publikom.


Ljubav i mržnja između Debbie i Madonne

Pjevačica grupe Blondie, Debbie Harry je nedavno za jednu emisiju na VH1 komentirala Madonnu i tvrdi da joj se nije sviđalo Madonnino kopiranje njenog stila, ali uvijek se divila njenoj hrabrosti i talentu.

"Jesam li bila svjesna Madonninog kopiranja nekih dijelova mog stila? Da. Smetalo mi je? Neke stvari da, a neke nisu. Bilo je i ljubavi i mržnje. Sviđa mi se njena divljina i seksipil. Borderline mi je najviše interesantniji. Ona je velika snaga glazbene industrije i to pohvaljujem."


Kelly Clarkson u čast Madonninom nastupu na Super Bowlu

Američka pjevačica Kelly Clarkson je nedavno na svom koncertu otpjevala Madonninu baladu 'Crazy For You'. Poslušajmo kako zvuči u njenoj izvedbi...



Post je objavljen 05.02.2012. u 18:39 sati.