Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO NAM JE POČELA 2012. GODINA?



I ŠTO SVE MOGU KORUMPIRANI MEDIJI I POLITIĆARI UČINITI?!

Kako Ljubo Jurčić laže da se je „Podravka“ probudila i da je na dobrom putu nakon poslovnog gubitka od 400.000 milijuna kuna.

Državna i javna poduzeća duguju više od 100 milijardi. Krpaju se proračunske rupe sa Novim PDV-e od 25 posto. Dok s druge strane: Zanimljivi su iznosi otpremnina koje direktori nekih državnih tvrtki dobivaju, nakontoga što ih Vlada razriješi dužnosti prije kraja njihovih mandata.

Čija je to igra da gradonačelnik Koprivnice dolazi na čelo Podravke? Da Vlada ozbiljno misli staviti pod kontrolu tvrtke u kojima država ima vlasništvo - pokazuje primjer Podravke. Vođenje prehrambenog diva, posrnulog u aferama, preuzet će SDP-ov Zvonimir Mršić. Prije nego što prihvati funkciju koprivnički gradonačelnik pred kamerama Nove TV uvjerava da će napustiti sve političke pozicije.

Guverner HNB Željko Rohatinski prića o mjerama štednje i kako je Vlada RH, od Zorana Milanovića ne dobrom putu. A mediji sve ovo ponavlju kao papagaji. Rastrošni HNB na kuhare i konobare je spiskao samo 8,6 milijuna kuna. Dok gotovo sve je poskupilo od hrane, goriva i svega što je potrebno za život. Tako nam je počela ova godina.

U Bjelovaru, 04.02.2012. godine

Vođa hrvatskog pokreta „Štit“

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com
095/8114-82-90
C r o a t i a


Post je objavljen 04.02.2012. u 22:43 sati.