Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

CRNA STRANA BIJELIH PAHULJA

Iako snijeg diljem Neretve ovih dana donosi mnogobrojne snježne radosti, vozači se sigurno ne raduju snježnim padalinama.

Tako je i u noći sa srijede na četvrtak vozilo metkovačke hitne pomoći sletjelo s ceste na predjelu Orepak (između Podrujnice i Novih Sela), srećom bez ozbiljnijih posljedica. Pored vozila hitne pomoći u blizini je sletio s ceste i jedan Peugot 206 . Ta dionica je inače za snježnih nevremena poznata kao kritična dionica obzirom da se radi o zavojitom usponu na kojem se nakon prolaska nekoliko vozila koja "utabanaju" snijeg, stvara opasna poledica.

Snijeg u Neretvi i cijeloj Dalmaciji uvijek prati iznimno smanjenje prometa, ali isto tako i veliko povećanje prometnih nezgoda, jer vozači nisu niti opremljeni niti dovoljno iskusni za vožnju po snijegu. Stoga vozači oprez - po snijegu se još možda i može voziti, ali po ledu gotovo nikako.

Fotografije Ivana Kaleba, zapovjednika DVD Kula Norinska

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Slijetanje Peugota,
Image and video hosting by TinyPic


DVD Kula Norinska u noći četvrtak na petak: Ivan Kaleb, Renato Bezer i Marin Nikolić) u kasnonoćnoj patroli potpuno opustjele ceste Metković-Kula-Matijevići-Podrujnica-Nova Sela
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 03.02.2012. u 00:14 sati.