Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Intervju za Advocate

Gay magazin Advocate je objavio novi intervju s Madonnom, gdje Madonna i krasi naslovnicu. Promovirala je svoj film W.E. i razgovarala o gay publici, ljubavi, djeci.

Madonna je od svog početka u New Yorku postala obožavana od strane gay populacije. Svojim izražavanjem seksualnosti, javnim nastupima, spotovima je osvojila gay publiku, a pogotovo su poštovali njen rad u borbi protiv AIDS-a. Prisjetila se koliko je dragih gay prijatelja izgubila zbog AIDS-a. "Gej je okej i točka! Veoma je utjecalo na mene cijela situacija sa AIDS-om u gay populaciji. Sjećam se da sam ležala na krevetu s prijateljem, glazbenikom i bio mu je dijagnoziran čudni tip raka, nitko nije znao o čemu se radi. Bio je predivan muškarac i gledala sam ga kako je tonuo, pa drugi gay prijatelj, pa još jedan i još jedan. Svi su bili umjetnici, posebni i dragi prijatelji."

Mnogi Madonnini gay prijatelji i fanovi vjeruju da se Madonna posljednjih nekoliko godina udaljila od njih, a mnogi su se osjećali napuštenima. "Nikada ih nisam napustila. Kada ste solo, svakako da imate više vremena za druženje s gay prijateljima, ali kad ste u braku, imate muža i dobijete djecu, a vaš suprug želi da s njim provodite svoje slobodno vrijeme. Nisam više udata, ali imam četvero djece i nemam mnogo vremena za društvo. Nadam se da nitko ne shvaća osobno. Sigurno nije svjesna odluka. Mnogi moji gay prijatelji žive u Engleskoj."

Kad je riječ o nasljednici nove generacije LGBT fanova, Time magazin je nedavno napisao da je Lady Gaga kao Madonna osamdesetih godina. Madonna je na ovaj citat izjavila: "Nemam komentara. Koje je pitanje?" Novinar joj je zatim postavio pitanje što misli o Gaginoj vezi s gay fanovima? "Čini mi se da imaju istinski odnos. Prirodan je, znam zašto ima gay fanova. Povezuju se s njom na nekonvencionalan način. Lady Gaga nije Britney Spears, nije se pojavila u savršenom paketu. Čini mi se da je imala prilično teško odrastanje i zbog toga razumijem takav tip povezanosti, to je simbolična veza sa gay ljudima."

Madonna priznaje da njena djeca ne žele poznatu mamu, već normalnu koja će posjećivati njihove roditeljske sastanke. "Traže od mene da budem samo mama i normalna, da se ne pojavljujem ni na bilo koji neobičan način. Traže da dođem u školu, budem na roditeljskom. Ne smijem čak ni nositi trenirku, jer i to privlači pozornost. Ne žele me vidjeti kao poznatu osobu. Ne razumiju to još. Knjiga Just Kids od Patti Smith mi je mnogo pomogla. Jedne nedjelje sam zgrabila djecu u auto i krenuli smo u šoping na Istočni Hampton. Bilo je jako čudno. Zaposlenici u Ralph Lauren nisu bili spremni. Nikada ne idem u šoping. Moja kći me uvijek tjerala da idem. Bilo je zabavno."



Post je objavljen 02.02.2012. u 17:01 sati.