Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOŠLI SU OD MILANOVIĆA DVA PUTA PO 4O HAJDUKA U SABOR RH




KOJA NISKA I PODLA IGRA?!

Lijepo su se ugnjezdili 80 saborskih zastupnika SDP-a u Sabor i Vladu Republike Hrvatske. Nakon toga što su ljudima (na)obećavali bolji život.

GOTOVO SVE JE POSKUPILO

SVAKO VEĆE MEDIJI U VIJESTIMA NAM PONAVLJAJU KAKO VLADA OD ZORANA MILANOVIĆA IDE U DOBROM SMJERU I DA SITUACIJA JE SVE BOLJA U ZEMLJI - KOJE OGAVNE LAŽI SIJU.

Od danas Hrvati i Hrvatice brišu svoje dupe skuplje, jer WC papir je po novoj cijeni u trgovinama. Isto tak i gorivo je poskupilo i auto plin,.., nema proizvoda koji nije po novoj cijeni od kada je došla (ova) novaa vlast.

Isto tako dok je Jadranka Kosor došla na vlast slušali smo razbojničke medije, gdje liju hvalospjeve. Sad kad Kosor nije na vlasti isti mediji je pljuju...

Što se tiče WC papira, tvornica bi (zbog mene) propala, jer ja se poslije nužde perem. Nerazmazujem se sa papirom. Higijenski se je u svakom slučaj oprati.

Vlast provodi nasilje nad Hrvatskim građanima. Ovo su najsramotnija vremena. Hrvatska je sad Mesićeva mala Jugoslavija. Još malo pa ćemo imati uvedene i bonove kao i prije za gorivo, deterđent, itd.

Idemo u trulu EU jer (ne)znamo kako da slobodno živimo.. Milanovićevi "hajduci" učiti će nas hodati? Nas koji smo od njih zdraviji, ljepši, bolji i pametniji. U Španjolskoj ima 5 milijuna nezaposlenih. To je ta Europa.

Hrvati im očito sve to dozvoljavaju, jer ne znaju još uvijek oprati svoje dupe.
Pa gdje ja to ljudi živim? Mesić nam je učinio najveću štetu, a vi mu dali još da živi u državnom dvorcu - kao drug Tito.

Što drugo da kažem za vas koji na to sve šutite i povlađujete da ste veliki luđaci i nitkovi...


U Bjelovaru, 02.01.2012. godine

VOĐA POKRETA "ŠTIT"
BRANKO STOJKOVIĆ
.






Post je objavljen 02.02.2012. u 15:14 sati.