Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

Održana 124. godišnja izvještajna skupština

U subotu, 28. siječnja 2012 godine, u društvenom domu u Mraclinu, održana je 124. godišnja izvještajna skupština DVD-a Mraclin. Velika hvala svima koji su se angažirali da skupština bude tako uspješna, kako našem društvu i priliči.
Ova skupština bila je posebna radi dvije stvari:
Prva stvar je rješavanje zaostataka koji su se nagomilali u zadnjih desetak godina, što se odnosi na dodjele priznanja za rad u društvu. Samo za informaciju, podjeljeno je 68 diploma za desetogodišnji rad.
Druga stvar je nedjeljna posprema, koja je dugi niz godina problem radi odaziva uvijek istih članica i članova. Ove godine je stara tradicija promjenjena u nadamo se, jednu sasvim novu tradiciju , jer odazvao se jako velik broj odrasog i mladog članstva, tako da je posprema prošla kao od šale, i u odličnoj atmosferi. Teško je bilo koga izdvojiti i posebno pohvaliti, tako da se ovim putem posebno zahvaljujemo baš svima koji su se odazvali!!!
Zahvaljujemo se kumu zastave i našem članu gospodinu Mladenu Galekoviću za donirano vino, koje je zaista uvijek hvaljeno na našim skupštinama. Također se zahvaljujemo i našim tamburašima, TS ALIBI I TS LAJBEKI, koji su se pobrinuli da naši gosti i mi sami, uživamo u pjesmi i plesu. Hvala i cvejćarni Anamarija, odnosno našoj članici Darinki Kos na doniranom prekrasnom aranžmanu koji je krasio stol radnog voditeljstva skupštine, a kasnije je preseljen pred bistu našeg Tomislava Hrkovca, i za ružine buketiće koji su krasili stolove naših gostiju i uzvanika onako kako to priliči našem društvu. I na kraju, iskreno hvala našim lovcima koji su dali prostor i opremu na kojoj je pripremljen gulaš, a posebno hvala glavnom kuharu Igoru Kovačiću, koji je uložio puno znanja, truda i ljubavi da naša večera bude vrhunska, i to, kao što su neki gosti prokomentirali “ovo je zaista gulaš za svaki stol“

Od Vatrogasna skupština 2012

Od Vatrogasna skupština 2012

Od Vatrogasna skupština 2012
Od Vatrogasna skupština 2012

Od Vatrogasna skupština 2012


Više slika u galeriji
Foto by Darko Vukašinec
Upravni odbor DVD-a Mraclin


Post je objavljen 02.02.2012. u 14:54 sati.