Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LIJEPA SMO ZEMLJA - PROPALI SMO JER NESPOSOBNE LJUDE IMAMO U VLASTI



TKO JE NOVI MINISTAR TURIZMA DAMIR BAJS ?!


(REAGIRANJE)

Piše: Branko Stojković

Poslije izborne kampanje najzabavnije su epizode, kako su, jedni, te isti ljudi opet se dočepali fotelja. Nije neka novost - da bi bilo teško zaključiti, kako se vlada ili kako su ponovo isti izborani na vlast, i to uz potporu pokorenih medija ili bolje rečeno većine njih korumpiranih. Potpredsjednik HSS-a Damir Bajs, vodit će jedno od najvažnijih ministarstva u Republici Hrvatskoj, iako se nikada nije bavio turizmom. Bajs je bivši župan s dva mandata, koji godinama, on i njegova politička klika izvlače novac na smišljen način iz proračuna.

Ta ista klika omogućila je Luki Rajiću i drugima, da pokupuju sve bjelovarske tvrtke u bescjenje. Luka Rajić je dobio „Sirelu“, mliječnu industriju, koju je na kraju prodao strancima. Zbog ukradenih stotine milijuna kuna od građana, ti političari u našoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji trebali bi ići na dugogodišnju robiju. Zašto se čudimo što je pravnik iz Bjelovara zalutao u turizam. Te je dokaz kako gradski pravnici se skrivaju iza HSS-a i dobro žive. Politički položaji su moćna stvar, narod drugog izbora nema - nego da šuti. Naša županija je sve više uništena, a Bajs za nagradu, je još postao ministar turizma? U bogatom kraju je zavladalo opće siromaštvo. Pljačka naše županije nije od jučer, jer sve više bahatih političara liče na bandite.

Ja bi poručio građanima i građankama Bjelovarsko-bilogorske županije; dok god vi živite u laži – vi ćete biti nitko i ništa. Bjelovarska politika je mrtva, građani nemaju ni vodstvo ni opoziciju, niti ljude koji se bunili,.., niti program, niti viziju razvoja. Tako, ja mislim da je i u cijeloj Hrvatskoj. Bajs je bez natječaja zapošljavao svoje ljude, radio je niz malverzacija. No, skupštini nije predočavao izvješća s održanog bjelovarskog sajma, tvrtke koje je vlasnik županija. Kriminalna poslovanja su dobro bila skrivana i nitko nikada nije za njih odgovarao. Eto, Hrvatska će imati pravoga ministra turizma.

U Bjelovaru, 15.01.2008.

NEOVISNI KANDIDAT
Branko Stojković

Telefon: 095/814-82-90
E-mai: brankostojkovic152@yahoo.com

NAPOMENA: (Na tražilici Web udruge www.stit-bjelovar.hr upiši ime Damir Bajs i dobiti ćete sve odgovarajuće podatke.)


Post je objavljen 02.02.2012. u 12:43 sati.