Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PRIJAVLJUJE ME POLICIJI DA JOJ PRIJETIM



Tužit ću Vjesnikovu novinarku


Predsjednik Udruge građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava "ŠTIT" Branko Stojković nakon teksta objavljenog u "Večernjem" pod naslovom "Prijetnja u poštanskom sandučiću", u javnom priopćenju opovrgava sve navode novinarke Senke Budimir o prijetnjama zbog kojih ga je prijavila bjelovarskoj policiji.

- Sve su to laži i izmišljotine unitaristkinje S. Budimir koju ću tužiti zbog lažnog prijavljivanja policiji. Insinuacije Vjesnikove novinarke nemaju nikakve veze sa životom. Čuvam sve njezine članke u kojima me je oklevetala, a to je samo dokaz da određeni novinari pišu tako da se dodvoravaju, čime žele nanijeti štetu meni i mojoj udruzi. Premda je svaki put bila uredno pozvana, S.Budimir godinama izbjegava naše konferencije za novinare, a nikad se zbog toga nije ljudski ispričala. Kako je cenzura Ustavom kažnjiva, njezin slučaj samo potvrđuje tko je tko i tko je u pravu - tvrdi B. Stojković.
(mrz)

Večernji list, 07. 12. 2002. (subota) str. 13.
-----------------------------------------------------------------
SENKA BUDIMIR IZUDARALA SVOJU KLUBSKU KOLEGICU


Regije
Podravina Bilogora

10.11.2005 16:49

SUKOB

Predsjednica i bivša poslovna partnerica potukle se u konjušnici Konjičkog luba Bjelovar.

Autor: Mirjana ROSIĆ-ZRINSKI

BJELOVAR - Fizički obračun u staji Konjičkog kluba Bjelovar između predsjednice i trenerice Senke Budimir i njezine bivše partnerice Ksenije Renjak, u kojem je potonja izvukla deblji kraj, nedvojbeno potvrđuje kako se iza kulisa sportskih kodeksa i terapijskog jahanja za invalidnu djecu, po čemu je taj klub nadaleko poznat, odigrala se i scena koja se ni po čemu ne može svrstati pod isti nazivnik.

Premda se u posljednje vrijeme ovaj konjički klub u javnosti spominje po vrhunskim rezultatima Slavena Hudine, o čemu je u produkciji HTV-a snimljen i izvrsni dokumentarac, članovi kluba svjedoci su pucanja partnerske veze oslonjene još jedino na suvlasništvo nad objektom u kojem su smješteni klupski konji, ali i šest grla K. Renjak.

- Premda su neki članovi napustili klub, nastavili su dolaziti na jahanje ali na mojim konjima i prostoru kojem sam vlasnik.

No, S. Budimir na staju je istaknula obavijest da se trima bivšim članovima zabranjuje pristup u područje kluba.

Kada sam joj htjela reći da to nema pravo činiti, nije me željela saslušati. Stoga sam je uhvatila za kragnu, kako bi me pogledala u lice, no ona me povukla za kosu, srušila na pod i počela "cipelariti", baš kao što čini i svojim konjima - priča Ksenija Renjak.

Dodaje kako je od udaraca dobila hematome po licu i tijelu te sad prikluplja medicinske dokaze o težini ozljeda, nakon čega će podnijeti sudsku tužbu.

S. Budimir, pak, u telefonskom je razgovoru cijeli slučaj nazvala posljedicom sustavne zavisti K. Renjak zbog klubskih uspjeha. - Kada me uhvatila za kragnu i kosu, ošamarila sam je, što sam učinila nekoliko puta jer je, unatoč mojim upozorenjima, na mene nasrtala.

Ne mislite valjda da sam, nakon što je prva nasrnula, trebala ostati prekriženih ruku dok me ona šamara - kazala je S. Budimir. Tvrdi kako je i ona dobila udarac u rebra, zbog čega je također završila kod liječnika.

Večernji list, 11.11.2005.
----------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
CROSTOJKOVIC1958
http://istinazanarod.blog.hr

brankostojkovic152@yahoo.com




Post je objavljen 02.02.2012. u 11:14 sati.