Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Skupština KUD-a Repušnica



KUD Repušnica primio je desetke poziva za sudjelovanja na međunarodnim smotrama folklora u zemljama Europske unije. Izvijestila je predsjednica KUD-a Sanja Durbek na skupštini KUD-a te je dodala kako će KUD nastojati otići bar na jedno gostovanje u Europu. „Sve bismo pozive prihvatili, ali zbog krize i nedostatka financija to nismo u mogućnosti.“
KUD Repušnica prošle je godine ostvario 27 nastupa u Kutini i na brojnim gostovanjima. Redovito je sudjelovao u programu svih manifestacija u Kutini. „Repušnički susreti okosnica su našeg rada, a prošle godine Repušnica je bila domaćin manifestacije „Budućnost na rubu močvare“ te smo bili domaćin KUD-u iz Branje. Ove godine „Repušnički su susreti“ okosnica našeg rada te ćemo sudjelovati i u svim gradskim manifestacijama.“ istaknula je Sanja Durbek.

Članovi KUD-a Repušnica i gosti pohvalno su se izrazili o radu KUD-a koji unatoč svim krizama nastavlja čuvati i njegovati folklornu i tradicijsku baštinu Repušnice i Moslavine. Posebno je zadovoljstvo istaknuto činjenicom kako je od 40-ak članova većina mladih članova koji aktivno sudjeluju u radu KUD-a Repušnica.
Na skupštini KUD-a Repušnica gostovao je KUD Ilova i izveo kraći program.

KUTINA

Post je objavljen 02.02.2012. u 07:35 sati.