Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Na Super Bowlu tri stara hita i Gimme All Your Luvin'!

Večeras je održana press konferencija zbog Madonninog nastupa na Super Bowlu u nedjelju. Madonna je odgovarala na mnoga pitanja novinara u Super Bowl XLVI Media Centru u Indianopolisu.

Bila je u dobrom raspoloženju, te je otrkila da će pjevati tri stara hita i jednu novu pjesmu!

"Moram reći da u ovih 25 godina nastupanja, nikada prije nisam teže radila, bila skrupuloznija i posvećivala toliko pažnje na detalje. Jako sam uzbuđena što sam ovdje. Osjećam veliku dobrodošlicu. Bila sam unutar stadiona, a stadion je odličan", Madonna će u nedjelju nastupiti na njihovom stadionu Lucas Oil. Dodala je da će ovaj show posvetiti svom ocu. "On je oličenje srednjozapadskih vrijednosti. Mislim da je za ovaj nastup uzbuđeniji no ikada."

"Osjećam veliki pritisak. Želim da ljude podignem sa sjedišta. Nadam se da će show biti melem za oči i uši."

Izvori potvrđuju da će Madonna nastupiti sa hitovima VOUGE, MUSIC, LIKE A PRAYER i novim singlom, naravno, GIVE ME ALL YOUR LUVIN'. Tijekom početka izvedbe 'Vogue', Madonna će sjediti na tronu, a nosit će je skupina mladića. Bend LMFAO će ubaciti svoje tekstove iz pjesama PARTY ROCK ANTHEM i SEXY AND I KNOW IT u izvedbi 'Music'. 'Like A Prayer' će izvesti uz pratnju velikog zbora.







Post je objavljen 02.02.2012. u 23:51 sati.