Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Vijesti o albumskim izdanjima

Kolekcija Madonninih albuma iz Warnera

Izdavačka kuća Warner Bros Music će 9. ožujka izdati posebno izdanje Madonninih albuma! Radi se o kutijskom setu sa Madonninih 11 studijskih albuma. Albumi od 1983. do 2008. su upakirani u papirnatom okviru, a prva tri albuma su remasterirani.

Madonna (remastered)
Like a Virgin (remastered)
True Blue (remastered)
Like a prayer
Erotica
Bedtime Stories
Ray Of Light
Music
American Life
Confessions On A Dance Floor
Hard Candy

Izgleda da od Warnera ne možemo očekivati bolje. Umjesto da fanove iznenade s nečim posebno drukčijim, na kraju dobijemo set od 11 Madonninih albuma.



W.E. soundtrack na iTunes-u

Danas je izašao soundtrack filma W.E. na iTunesu! Taj soundtrack je prvo Madonnino izdanje za Interscope Records. Nećemo odmah osuđivati rad Interscopea, ali sudeći prema zauzetim pozicijama na iTunesu, Interscope je mogao dati više truda za promociju ovog soundtracka.

W.E. soundtrack je zauzeo top 5 na iTunesovoj ljestvici soundtracka u nekoliko zemalja. Nalazi se na prvim mjestima u Italiji, Nizozemskoj i Španjolskoj!

iTunes Soundtrack Chart
SAD #2
Velika Britanija #5
Francuska #3
Belgija #3
Kanada #2
Grčka #5
Italija #1
Nizozemska #1
Španjolska #1
Meksiko #2

Na američkoj albumskoj ljestvici iTunesa, W.E. soundtrack se vrti oko 50. mjesta. Nadamo se da će barem zauzeti neko mjesto na Billboardovoj ljestvici albuma.


Truth Or Dare na Blu-Ray-u

Lionsgate s ponosom predstavlja nadolazeće izdanje dokumentarca Truth Or Dare po prvi put na Blu-Rayu! Truth Or Dare na Blu-rayu izlazi 3. travnja u HD rezoluciji od 1080p sa DTS zvukom. Sadržavat će orginalnu najavu filma.

Post je objavljen 01.02.2012. u 22:00 sati.