Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavandinzaumivanje

Marketing

Pojačanja

Na pressici uoči utakmice s Aedesom pojavili su se S.Drljepan i Ivan Marasović! Predstavljena su 2 pojačanja Lavandina za umivanje zbog kako kažu nadolazećih obveza, ozljeda (neki igrači su izgubljeni do kraja sezone) i širenja kadra ekipe za pokušaj napada višeg ranga! Tika taka i Sierra Leone pušu za vratom i vodstvo kluba je promptno reagiralo!

Prvo ime koje je predstavljeno je 27godišnji Dario Dadić zvan "Dada" (slobodan igrač) koji je zapravo fin igrač odlične tehnike, trkački sposoban, ekipni igrač i koliko saznajemo jako dobro se uklopio u treninge bijelih. Zadovoljan je i sam, te je najavio kako je spreman dati sve od sebe kako bi pomogao Lavandinu u ostvarenju zacrtanih ciljeva.
Dario Dadić

Drugo pojačanje je godinu stariji tj. godinu iskusniji 28godišnji Ivan Brnas, igrač nešto manje popularnog Expediantesa. Još jedna ljevica koja je definitivno trebala Lavandinu (uz standardne S.Drljepan, M.Parunov, B. Karuza?!) i stožerni igrač obrane, igrač kova kakvog Lavandin cijeni. Višak kilograma koji se spominjao prije svega nekoliko dana sada više nije u pitanju, Ivan se okrenuo treninzima i pomak se definitivno vidi, spreman je trudi se i sretan je što je potpisao za ovako veliki klub i želi dati sve od sebe kako bi imao svoj udio u ovoj sjajnoj priči splitske "škvadre".
Ivan Brnas

Koliko je pogođeno kupovinom Lavandina? -> Pokazat će vrijeme.

Momci želimo vam dobrodošlicu u Lavandin za umivanje i pokažite nam što znate jer vjerujemo da znate!
(Uprava Lavandina za umivanje)

Post je objavljen 01.02.2012. u 13:49 sati.