Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavandinzaumivanje

Marketing

Lavandin pretvrd za Aristu!

Kolo: 17
Datum: 21.01.2012.
Početak: 10:03
Gledatelja: 6

Kao što je i najavljeno, subota (pre)rano ujutro Lavandin je imao zanimljivu utakmicu protiv preporođenih fenjeraša Ariste. Promjenjena većina ekipe, dovedeni su neki novi igrači, što je naznačilo da neće biti ruganja s njima kao što su neki do sada uspjeli. Iako nije bilo najboljeg igrača i najboljeg strijelca Ariste i lige Luke Martinića Arista nije htjela tek tako ostaviti bodove jako bitne za opstanak u 5oj ligi.
Nekolicina igrača Lavandina viđena je večer prije u pripitom stanju na blatinama izlazeći iz kafića oko 2 iza ponoći. Uprava i vodstvo kluba će vjerovatno opet imati pune ruke posla.

Krenulo je zanimljivo s početnim ispitivanjem snaga prvih nekoliko minuta bez pravih prilika, a onda sjajan prodor Aristine šestice koji snažno tuče pod gredu, ali na mjestu je vratar bijelih te jedino što su dobili bio je korner. Ako nisi zabio, obično primiš, a to nepisano pravilo demonstrirao je Bruno Karuza laganim pogotkom za 0-1! Lijep početak jer znamo da je Lavandinu lakše igrati s prednošću kako bi imali priliku iz ubojitih kontri i polukontri. Par minuta nakon toga Tomislav Župa lijepo odigrava sa suigračem i elegantno zabija za 0-2. Lagani pogodak za mirniji nastavak utakmice. Ali nije bilo tako lako, neugodan je bio već spomenuti igrač Ariste koji se nije predavao, ali još neumorniji je bio vratar Lavandina. Smirile su se strasti i utakmica te se otišlo na odmor već spomenutim rezultatom 0-2 za goste iz vrha tablice.

Promjena strane i lopta za Lavandin, nakon čega su igrači Ariste pokušali presingom razbiti ritam bijelih koji istog treba to kažnjavaju. Prebrz za obranu modrih bio je Tomislav Župa, obrana izigrana i lako je bilo poentirati za velikih 0-3. Arista se nije predavala te forsira svog najboljeg igrača koji probija lijevu stranu, tuče jako sa svega par metara, ali nedovoljno dobro za vratara bijelih. Pokušao je još jednom na isti način, ali i ovaj put ga je spriječio pravovremeni izlazak vratara. Nakon toga uveden je igrač-vratar sa strane Ariste i imali smo priliku vidjeti kako se Lavandin brani od toga. I nije izgledalo loše zaista, obrana je bila na mjestu, pokretna, a onaj dio koji bi i prošao njima nije prošao vrataru. Frustrirani Aristaši pokušavali su na sve načine ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Dapače jednu od tih lopti uhvatio je vratar bijelih i predivnim drop kickom pogodio za 0-4. Pljesak s tribina izmamio je osmjeh na njegovo lice. Nakon par sekundi pokušao je još jednom i opet je lopta lijepo letjela ali centimetri su ga dijelili od drugog pogotka. Lavandin je sakrio loptu i Arista nije više imala snage ni moći te je ostalo na semaforu velikih 0-4.

S ovim kolom završena je polusezona a Lavandin i igrači su ostvarili sljedeći učinak:
1. -> treće mjesto
2. -> score 11-1-4
3. -> 56 zabivenih (3ipo po utakmici), 29 primljenih (1,81 po utakmici)

Vidimo se u subotu kada Lavandin igra protiv Aedesa u zadnjem terminu u 16:40!


Dodatna statistika za proučavanje i poboljšavanje jer kao što znamo brojke govore puno toga.

Post je objavljen 31.01.2012. u 17:02 sati.