Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonnine teške odluke

U razgovoru sa Newsweek magazinom, Madonna je priznala da je tijekom brakorazvodne parnice sa Guyem Ritchiem počela raditi na filmu W.E. Otkriva da je sebi često postavljala egzistencijalna pitanja kad su ljudi dugo godina u braku: što je savršena ljubav? "Kada počnete živjeti skupa, sve izgleda savršeno i divno, oboje ste sjajni supružnici. Kako vrijeme prolazi, dijelite život, imate djecu, a s druge strane su nesuglasnice i propusti. Nije više bilo romantično kao prije. Pomislila sam, ovo nije ono što sam mislila da će biti. Koliko sam još spremna se žrtvovati?"

Madonna je radila na svom filmu W.E. s veoma iskusnim glumcima, ali jednu malu ulogu u njenom drugom redateljskom filmu je dodijelila svojoj kćerki Lourdes. Međutim, Madonna tijekom montaže filma je morala isjeći scene gdje glumi Lola, što je kraljici popa teško palo. "Postoji scena gdje je glumila Wally kao djevojčicu, u posljednoj minuti sam izbacila tu scenu. Nije bilo fer od mene da to uradim i što sam je zamolila da glumi", izjavila je za MTV News o Lolinoj ulozi Wally Winthrop iz tinejdžerskih dana.

"Bila je sjajna i na kraju sam te scene izrezala. Znam da je nemilosrdno. Rekla sam joj da mi je žao, a ona je to prihvatila kao prava pobjednica."


Post je objavljen 01.02.2012. u 01:15 sati.