Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...jedno veliko NISTA!

...D.Dvornik-Zasto pravis slona od mene

Nekidan mi je Tonci „otvorija oci“ za jedan bezvezni post o zimi, pa onda kontam...ajde Pajdo opet provaj napravit nesto od NISTA!!!
Nije mi se nista posebno desilo ovi' zadnjih dana, nisan gleda nikakvi novi pornic, nisan NISTA cita nova osim Slobodne, Jutranjeg i tako to...znaci NISTA vridno pisanja posta.
Nisam nigdi isa', jer ono nekidan kod Stipana nije vridno nekog spomena...dimarica, brudet, karte i mlado crno...milsin na vino, da ne bi pomislili krivo...ne's ti posla!!!
...nisan NISTA bitna vidija, nikog nova upozna, niti sam dobija na Lotu...ma bas NISTA!!! thumbup



I tako san odlucija da ne pisem NISTA, ali kako budete citali ovi post i kako bude odmicalo vrime, shvaticete da citate uprazno i da samo nizem rijeci ne bi li Vas duze zadrza, a kako ova recenica, koju upravo citate, ima samo jednu ulogu, a to je da Vam oduzme bar po' minute od vaseg zivota jer ce Vam bas toliko tribat s' obzirom da je recenica jako duga i da ce joj kraj biti tek onda kada, po njenom smislu i uredjenju, budete naslutili da bi mogla doci ona jebeno prizeljkivana tocka koja bi oznacila i definitvni kraj ove toliko duge recenice koja i meni pomalo pocinje ici na kurac i da cu najverovatnije pozelit da stavim tocku...eto bas sad. smokin
...i sad kad sam je stavija mogu slobodno zavrsit pisanje za ovaj put, jer sam upravo opet napisa post o ni o cemu, a vi ste ka' procitali nesta nova na Obadzinom blogu, a NISTA pametna! zubo

...hehehe, izgleda da ce mi mic po mic uspit da me izbjegavate u buducnosti! cerek

...lip pozdrav! mah

Post je objavljen 02.02.2012. u 00:05 sati.