Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fibifilm

Marketing

SALT



Da, ostala sam vam sinoć dužna ovaj film. Nisam ga prije gledala, nego tek sinoć u mini kinu. Meni film zakon, ali mislim da je tome pridonijelo ful ozvučenje, a ono pucačina do jaja. Da sam ga gledala doma na lapu, kontam da bi doživljaj bio puno manji.
Glavnu ulogu ima naša humanitarka Angie, redatelj Phillip Noyce (koliko znam u zadnje vrijeme je zaokupljen snimanjem serija: Brotherhood, Reveng, Tru Clling).
Radnja klasika! Ona ruska špijunka Evelyn Salt koja radi kao tajni agent za CIA, netko je cinka i onda je Ameri naganjaju kroz cijeli film a ona ubija naveliko i naširoko.
Standardna akcija, pa sad tko voli, nek izvoli. Ja osobno volim, pogotovo ako je ta pucačina popračena dobrom i nabrijanom mjuzom. A glazba u filmu me oduševila, tako dobro, nabavljam si soundtrack.
Film ništa novo, scene kao i u svim akcijama, jurnjava autima, pa ona malo skakuče s jednog kamiona na drugi, pa se na cesti slučajno nađu neke bačve u koje se zabija policijsko auto, samo što ovdje nije eksplodiralo (to je novost bang) Dvije scene su mi ipak bile odlične:



Jurnjava ko jurnjava, ali mi je cool kako ženska zabija one čavliće u lika da bi ovaj upravljao autom. Jebenica!!



no comment

A Angie? Angie mi je savršeno odradila ulogu, da sam ga ja snimala isto bih nju izabrala. Pun pogodak!! Pa sjećate se "Wanted" ili "Lare Croft"?? Zar nije bila odlična??? Sva je neka hladna, ozbiljna, ubija pogledom, ma da ti srce stane. Samo što mi je u ovom sva jadna mršava, imaš osjećaj da će se prepoloviti ko daskica nekakva.Ali sve u svemu, ima ona puno filmova za pohvalu, pa nema za ništa Oscara u ormaru. I naravno, kapa dolje za njenu humanost!!
Moram spomenuti i Liv Schreibera, i on uvijek ima neke luđačke uloge, koje mu savršeno odgovaraju a i njegov pogled - ubija.

Volite li vi Angelinu ili akciju? Kakvi u vaši dojmovi o filmu?

Fibi


Post je objavljen 30.01.2012. u 21:51 sati.