Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednostavnablogerica

Marketing

Članak za sve buce, debeljuce

Kako smršaviti?
To je često pitanje svih osoba nježnijeg spola, a u zadnje vrijeme se za to zanimaju i muškarci. Naš problem je taj što smo lijeni, i što nam se ne da održavati nikakve dijete.
Svi bi htjeli biti superzgodne mačke i macani, bez imalo uloženog truda. E, pa, da vam iskreno kažem, ako već to niste shvatili, to vam ljudeki moji, NIJE moguće. :)


Prije 2,3 mjeseca imala sam 64 kile. Sad ih imam 58. Pitate se kako?
Jednostavno - trudila sam se, i pomakla svoje mesnato dupe sa stolice:


VJEŽBE
Svaki dan sam vrtila hulahop, barem sat vremena. Na trbuhu, na vratu, na nogama i rukama. U početku je bilo teško. Nisam znala kako vrtiti, nakon jednog okreta mi je padao. Redovito sam imala modricu na trbuhu, i svaki okret hulahopa je zabolio. Ali to mi nije bilo bitno, jedino o čem sam razmišljala jest to kako da stanem u kupaći kostim. Uz ovo dijetno pomagalo, radila sam i 50 trbušnjaka, svaki drugi dan.

HRANA
Kruh i slatkiše nisam izbacila, a nisam niti pila 10 litara vode svaki dan, iako bi to bilo idealno. Slatkiše sam jela u vrlo malim količinama, a kruh sam jela kako sam htjela (ali nikad preko 3 šnite po obroku).
Voda? Što je to? Nju sam pila samo kad sam morala (nakon treninga ili u školi).
Ali ipak, uvela sam neke promjene. Večerala nisam poslije 6, te nisam jela obilno. Doručak i ručak su bili normalni. Za doručak sam jela sve što bih dobila u školi (od griza, preko sendviča i pašte, pa sve do pizze i hot dogova), a za ručak ono što mi spremi mama. :P




I još nešto:

- čokoladu smijete jesti, ali u malim količinama
- najbolje vježbe za kompletni trbuh i bokove su trbušnjaci (100 komada na dan), za noge su čučnjevi, a za ruke su utezi.
- NE IDITE NA DIJETU! To je moje number one pravilo.
Zašto? Zato što znam mnogo ljudi koje su oboljeli zbog dijete.
- žvačite žvake, jer one smanjuju glad, baš kao i voće
- navečer, ako ste iznimno gladni, napravite si kakao (u toplom mlijeku) i poslije nekoliko minuta pojedite jabuku

To bi bilo to od mene za danas. Nadam se da sam vam pomogla. Do čitanja. :)




Post je objavljen 29.01.2012. u 12:05 sati.