Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudoodgaivacnica

Marketing

Bulldog koji vozi skejt

Sve je pocelo veoma čudno...

Iako je kao štene često bio okružen ljudima koji voze skejtbordove, kako je rastao, engleski buldog Tajson se sve čudnije ponašao… U šetnji plažom bi iz sve snage zatezao povodac i lajao na skejtere kao da ima nesto protiv njih.

Vlasnici su u prvo vreme tumačili njegovo ponašanje kao neprijateljstvo prema skejterima što se tek nešto kasnije pokazalo pogrešnim.



Kada je 4. oktobra 2002. slavio svoj prvi rođendan, vlasnici su mu poklonili skejtbord i pustili ga da se u dvorištu igra sa njim. Od toga trenutka Tajson neprestano zapanjuje i oduševljava ne samo svoje vlasnike već i ljude širom sveta svojom veštinom vožnje skejtborda.

Videvši da je opsednut ovom modernom napravom sa četiri tocka, u početku su mu vlasnici pomoću amova i povoca pomagali u održanju ravnoteže. Sve što je došlo nakon toga ušlo je direktno u legendu koja se i dalje sa nevericom prepričava sve dok ljudi ne vide svojim očima video zapise sa Tajsonovih vožnji.

Tajson je u početku morao da demonstrira svoju veštinu i ljubav prema vožnji skejta kako bi ljude uverio da su priče koje su čuli tačne, ali ga je slava ubrzo zatim prestigla. Danas praktično ceo svet zna za ovog psa i njegov izuzetan talenat.



Uobičajena vožnja skejtom ovog buldoga najčešće traje duže od sat vremena a za to vreme on pređe i više od dva kilometra vozeći se stazom pored plaže i usput fascinirajuci prolaznike.

Iako je pažnja javnosti usmerena na njega, u domu ovog četvoronožnog Tajsona živi i pet mačaka i tri papagaja ninfe. Kako su odrasli zajedno, izuzetno se lepo slažu. Kuća u kojoj zajendo žive sa svojim vlasnicima nalazi se u mestu Huntington beach, u državi Kalifornija u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kako to obično biva sa slavnim ličnostima, Tajson je do sada učestvovao ili igrao glavnu ulogu u mnogim reklamama, tv programima i igranim filmovima.

Značajnije uloge obuhvataju igrani film Shaggy Dog (2006), Undiscovered (2005) i Lords of Dogtown (2005), televizijska gostovanja u MTV Canada, Martha Stewart show, BBC Test your pet, TV reklami za Nikon Japan i mnogim drugim svečanostima, seminarima itd…


Link od video klipa gdje mozete pogledati da je ovo sve istina :
http://www.youtube.com/watch?v=ziDeUbifKIM&feature=player_embedded


Post je objavljen 29.01.2012. u 08:56 sati.