Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berinidnevnici

Marketing

Švicarci


Opet su ga digli, brđani jedni proleti – promrmljao je Žak, pri svom ranojutarnjem pregledavanju dnevnog tiska – onako s plastičnom žličicom u gubcu.
Što je Žale, kaj te jebucka rano jutro ?
A znaš ti dobro – Kaj !
Ma za koliko ti je sad skočila rata ?
Ma za tama koliko nemam više. Ma to sve pederi – đubrad.
Pa dobro Žale, bit će bolje !
Hoće, kad jedna atomska bomba padne tamo, pa to sve sravna, budem im i svijeću čak zapalio, eto samo da ih nema.
A čuj do tada ti mogu samo dati donaciju – izvadim onako pet rapena i ponudim mu žućkasti novčić, pet po pet – eto rate.
Ajde ti priloži rađe za svijeću njima, to će biti bolje !
Naime Žak je jedan od onih koji su tada kao najpovoljniju priliku vidjeli kredit u Švicarcima. Danas trošim dosta čmarnih ubruščića, zbog driske koju imam kad slušam trenutne kvazi – analitičare, koji danas brbljaju kako je to bio loš potez, a tada su vjerojatno kao vrli financijski stručnjaci davali preporuke i prognozirali velike probleme za zaduživanje u Eurima. Još kada se pridoda da su se tada zaduživali po niskim kamatama, a kasnije usklađivali jer nije bilo dovoljno depozita za izdane kredite, vidi se da priča smrdi ko crknuta riba nakon tjedan dana izležavanja na suncu. No što je tu je – popljugalo se.
Nakon nekoliko dana ujutro, nisam mogao zaobići temu, pa sam pitao Žaka, koliko je platio da sjebe guvernera narodne banke CH, pa barem je malo pomoglo, pao je za koju lipu.
Ma nisam ja to, to ga je žena.
Da, da Žak, a ona slobodnija fotka, gdje s ponosom ističeš svoju keramiku s vidljivom erekcijom, koju si joj slao s napomenom „Ovo je tvoje, ako on ode“ – to se ne računa jel ?
Ma dobro, to sam zaboravio, ali ipak je ona zdimila lovu. A čuj Žale spremala se s tobom na Maldive, dok još nisu potonuli. A što bi joj falilo ? Njoj ništa, a tebi ? Malo si mi zbunjen, a dobro dobro ! Vjerojatno je zamišljao kako je to kad se njegovo mlađahno tijelo nađe u klinču s tetom od 55 godina.
Nego Žak, uskoro ću se vidjeti s veleposlanikom CH, želiš li da mu nešto poručim od tebe, jer znam da prema Švicarcima gajiš posebne osjećaje, od kada si dignuo kredu.
Ma isporuči mu slobodno penis u kenjaru i sodomiziraj ga dok Franak ne dođe na razinu na kojoj je bio kada sam digao kredit. I još ga koji puta stisni za jaja, da zapjeva – da te ne ubije monotonija, jer će potrajat…
Hvala, Žale – ali ipak ne bi ja to, to ćemo Dincu prepustit vidiš da on ipak svaki drugi dan dolazi s dolčevitom duginih boja, a ionako je izjavio da mu je Fešn guru najbolji modni kritičar…


Post je objavljen 28.01.2012. u 21:58 sati.