Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zagrebackiduhek

Marketing

Mali psi na čuvanju

Pozdrav svima!

Puno puta dobivam upite čuvamo li i male pse, te da li je za njih opasno ostaviti ih kod nas, budući da su naši vlastiti psi - Lisa i Lady - veliki.

Odgovor na prvo pitanje je - da! Čuvamo i male pse, za koje nama nikakve razlike u tretmanu naspram velikih, i koji su također česti i dobrodošli gosti!

To što su naše pesice velike ne igra nikakvu ulogu u sigurnosti malih pasa kod nas na čuvanju, te zaista nema loših strana, jer naše su pesice izvrsno socijalizirane te prihvaćaju svakog gosta mašući repom i pozivajući na igru!

Naravno, kad se netko Lisinog ili Ladyinog kalibra zaleti prema malom peseku, koji ih još ne pozna, on će zaista, na prvu, u pravilu reagirati strahom, te će ili početi lajati ili će se povući! No, čim se Lisa i Lady skroz približe, situacija se uskoro mijenja, i mali se pas sve više opušta, da bi se na kraju upustio u igru s curama! One su pak, sa svoje strane, vrlo pažljive s malim psima, tako da zaista nema opasnosti niti od toga da će neka od njih malog psa slučajno zgnječiti!

Stoga, dragi vlasnici malih pasa, ne brinite za svoje ljubimce - kod nas su sigurni kao i kod kuće, i s još jednom značajnom prednošću! Naime, boravkom kod nas stjeću i jako puno u pogledu socijalizacije, tako da se psi, koji su se obično bojali velikih pasa, uvelike oslobađaju tog straha prilikom boravka kod nas, na veliko iznenađenje i sreću vlasnika! sretan A to možemo zahvaliti ponajprije baš Lisi i Lady!

Kako to izgleda, možete provjeriti i na slikicama, kojih još više možete naći i na galeriji na našim službenim stranicama! Zato, posjetite i www.duhek.com, i uživajte!Lisa i Bobica, tibetanska španijelka
Lisa - retriverica, Bobica - tibetanski španijel, Nina - shih tzu, i Lady - svašta -nešto - udomljeno - kod - nas rofl
Lady i Bepo cerekLisa i Coco sretan

Post je objavljen 27.01.2012. u 21:40 sati.