Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/homo-sapiens-ludens

Marketing

Molim te pročitaj

"Neće svaki koji mi govori: `Gospodine, Gospodine!` ući u kraljevstvo nebesko, nego onaj koji vrši volju nebeskog Oca."
Evanđelje po Mateju 7:21


E dragi moji, što nam ovaj stih govori?
Što to znači da u kraljevstvo nebesko neće ući svaki koji Mu (Isus) govori Gospodine, Gospodine, nego samo onaj koji vrši volju nebeskoga Oca? Što je to volja Očeva? Jeli to ići na misu svake nedjelje? jeli to psovanje Boga, takozvane poštapalice, ili "ono šta se u narodu govori", jeli to uključuje govorenje svih onih "ružnih riječi" (rekli bi djeci), nepristojno ponašanje, kada govorimo "kretene", "glupane", "idiote","retardirani"?
Ja mislim da nije..... Nije uopće ni važno što ja mislim. Važno je ŠTO BOG MISLI!
Sviđa li se Njemu kad se TAKO ponašaš?
ZAR DOISTA MISLIŠ DA ĆE ON SAMO TAKO PRIJEĆI PREKO TOGA AKO SE ISPOVJEDIŠ NEKOM GREŠNOM ČOVJEKU (SVEĆENIKU) I IZMOLIŠ 10 ZDRAVOMARIJA, pa čak i 50 njih?!
Zar ti ne shvaćaš da On mrzi, MRZI, NEPRIHVAĆA, ODBACIO GA JE, IDOLOPOKLONSTVO?
A ŠTO TI RADIŠ?!

Moliš se ljudima, da oni, mole Mariju, da ona moli Isusa, koji je ŽIVI BOG, a da On moli Boga da ti oprosti što varaš ženu, varaš na ispitu, ogovaraš nekoga (bilo koga), psuješ (Boga (Oca), Isusa(Sina), čovjeka, mater svoju, tuđu, ćaću, neke druge stvari, miša npr.
Zar doista misliš da se Bog da ismjehivati? Da možeš manipulirati Njime? da je On negdje tamo daleko i da On uopće ne svraća pogled na nas jadne ljude, da je On Bog ljubavi i da nije važno što griješimo jer svi smo mi Njegova djeca i idemo u raj.
Zar doista misliš to?
zar si stvarno dopustio da ti se ispere mozak?!!!!

samo te molim da još pročitaš ovo....:

"Kao što oni izabraše svoje putove i duši im se mile gnusobe njihove, tako ću i ja izabrati za njih nevolje nesmiljene, pustit ću na njih ono čega se plaše. Jer zvao sam, a nitko se ne odazva, govorio sam, a nitko ne posluša, nego su činili što je zlo u očima mojim, izabrali ono što mi nije po volji." (Izaija 66,3b-4)

"Čovjek koji, po opomeni, ostaje tvrdoglav, u tren će se slomiti, i neće mu biti spasa." (Izreke 29,1)

"Obratite se k meni da se spasite, svi krajevi zemlje, jer ja sam Bog i nema drugoga!" (Izaija 45,22)

"Tko vjeruje u Sina, ima vječni život; a tko neće da vjeruje u Sina, neće vidjeti života; gnjev Božji ostaje na njemu." (Ivan 3,36)

"Tko god se, dakle, prizna mojim pred ljudima, priznat ću se i ja njegovim pred Ocem, koji je na nebesima." Matej 10,32)



ja imam vječni život, nisam jedina, a možeš ga imati i ti, da... baš TI. samo moraš otvorit Bibliju (najbolje prvo Ivanovo Evanđelje, Novi zavjet) i počet čitat. Dopusti Bogu da ti otkrije svoje misli, otvori mu srce....

Bog te blagoslovio i dao ti, poklonio, život vječni, jer On to može i jedino što traži je da mu otvoriš srce i slušaš Ga.

Post je objavljen 26.01.2012. u 22:49 sati.